120829

Från och med igår fick jag börja på ett nytt projekt på jobbet. Det har varit mycket nytt att ta in, men jag tror att allt börja falla på plats i min lilla hjärna nu. Det kommer innebära att jag jobbar måndag till fredag och är ledig på helgerna. Det känns bra!

Men imorgon kommer jag jobba sista dagen på mitt sommarjobb. Vilket innebär att även sommaren är slut. Men jag hade ju frost på bilen i måndags morgon, så hösten verkar redan vara här. I augusti. Deprimerande.

SATURDAY

120825

Hade en riktigt bra dag i Sthlm. Strosade runt i affärer i princip hela dagen och fick med mig några nya plagg hem. Men ack så trött jag var när vi åkte hem, och lika trött var jag när klockan ringde dagen efter. Så pass trött att jag kom en hel timme förtidigt till jobbet.

STHLM

Var ett nummer ifrån att vinna 21 lök på bilbingon igår. Och jag kan inte riktigt släppa det. Tänk om jag hade kammat hem den vinsten. Ja, tänk om.

Som plåster på såren så sitter jag och Madde på bussen till huvudstaden. Vi ska spendera hela dagen där, så är vi hemma ikväll igen!

CHOCOLATE

Sitter på jobbet och mumsar på en choklad. Inte vilken choklad som helst. Den här chokladen väcker många barndomsminnen med min gamla och kära vän Emma. Vi försökte alltid skrapa ihop åtta kronor så vi skulle kunna köpa denna choklad, som då var så extremt god.
 
Jag vann den på jobbet idag.Och den är inte alls lika god som den var för sju år sen.
Och ja, det är Eldorados jag pratar om.

ROSES

ÄLSKADETHEA

Har nattat lilla prinsessan ikväll. Vilken otroligt härlig känsla det är att få ligga så nära och mysa tills hon somnar!

Och nu, en lugn kväll med Desperate housewives och en godispåse.

120816

Skulle behöva en förändring i mitt liv, stor eller liten spelar ingen roll. Känner mig rastlös av vardagen just nu.

Dags för mig att göra något åt det kanske.

120814

Ytterligare en jobbdag är snart över och jag är även inne på sista jobbveckan på Kiwans. Det känns riktigt tråkigt, kan inte fatta att det gått sju veckor redan.

Inte nog med att höstvädret är på g, så har jag plockat upp en hel del höstkläder i butiken. Jag gillar de flesta nyheterna, men snälla, låt det inte bli höst än!

120812

En sista minuten till ett land där sol och värme existerar skulle inte sitta helt fel nu. Jag kommer inte klara en vinter efter den här sommaren, som mest har liknat en tråkig höst.
 
Snart är det bara två timmar kvar på jobbet innan jag får packa ihop och gå hem. Hem till tvättning, matlagning och städning.

STARBUCKS

Har aldrig testat starbucks tidigare, men måste säga att den var riktigt god. Behövde verkligen något uppiggande nu när förkylningen from hell har tagit över min kropp. Halsont, magont, hosta och illamående- ingen bra kombo kan jag lova.

120808

Att vakna upp med halsont och hosta efter att ha varit på gymmet för första gången på länge, hade jag kunnat lista ut. Det är inte första gången det händer.

Hade tänkt ha en lugn dag på jobbet, så att förkylningen inte skulle bli värre. Men eftersom vi dragit igång en superrea i butiken, så har dagen varit allt annat än lugn. Men det var riktigt kul att det blev en sån fart!
Så nu kan ni fynda rejält på Kiwans, gott folk!

VÄRDVARENDAÖRE

ATTANS..

Känner mig så besviken och nere nu när jag inte kom in på andra antagningen. Försöker hålla hoppet uppe till den tredje, men tro mig, det är då inte lätt! I vilket fall så var ett gympass bra för mig, så jag fick göra av mig med lite energi. Nu ber jag inför tredje antagningen(!!!)

120806

Kom inte in på andra intagningen heller, så nu håller jag tummarna för den tredje. Som pappa sa, tredje gången gillt. Jag vill verkligen det här, så snälla, låt det gå vägen! Om en timme svirar jag om till träningskläder för ett träningspass på gymmet med Madde. Det var inte igår jag var där, så ser fram emot en jädrans träningsvärk imorgon!

120805

Jag väntar och hoppas på att jag ska få svar ifrån högskolan den här veckan som kommer. Och det bara måste vara ett positivt svar! Jag vill bara börja plugga. Nu, inte sen.
 
Har jobbat sen kl. 11 imorse, så snart är det dags att packa ihop och gå hem. Känner mig ganska trött efter att ha jobbat hela veckan, och jag har en hel vecka till framför mig. Ärligt talat så vet jag inte när jag är ledig nästa gång. Men en sak är säker, jag har samlat en hel del nya krafter efter att jag var ledig förra veckan!

120804

120801

Första augusti, hösten närmar sig verkligen med stormsteg. Och det kändes nu när jag tog en kvällspromenad med Madde, det var riktigt kyligt i luften. Annars har jag spenderat kvällen hos Johanna, där det bjöds på jättegod mat!
 
Halva veckan har redan gått, så jag slår vad om att det snart är måndag igen, innan jag ens hunnit blinka. För övrigt känns det skönt att ha börjat jobba igen. Jag är nog en arbetsnarkoman trots allt.  
RSS 2.0