121130

Det har snöat hela dagen, så nu har vi tillräckligt med snö som förhoppningsvis får stanna kvar till jul. Men att ta sig till jobbet i sånt här väder är allt utom roligt. Pulsa i snö är inte min grej, så jag tog bilen. Men senare under dagen när jag, Ida och Jenny skulle åka och hämta pizza, så hade båda bildörrarna frusit. Efter mycket om och men så fick vi upp dörren på passagerarsidan, så jag fick klättra in i bilen. Och samma visa var det när jag skulle hem från jobbet.

Det är sånt här man får på köpet när vintern kommer.
Och tänk att man hinner glömma det varje år.

121129

Nuså, är jag mörkhårig igen. Tack vare fina Johanna! Blev jättenöjd, as usual.
Mina slingor lyser igenom lite, så troligtvis ska jag lägga i lite färg om två veckor igen.

Ska snart iväg och jobba en kortkväll. Och så jobbar jag hela dagen imorgon, sen är det äntligen helg igen.

121128

Nu vill jag ha mer snö. Det är ju första advent på söndag. Och 26 dagar kvar till julafton. Yeey

Blev ordentligt överraskad igår på jobbet. Har fått jobb som coach på kvällstid till i slutet av december. Roligt va!

121125

Är det redan söndag? Typiskt. Helgen har svischat förbi med en jäkla fart. I fredags firade vi Ylva-Li och igår gick jag ut och åt med syster och hennes familj, som avslutades med bowling. Ja, jag kom sist och fick storstryk av Isac, 2år och Casper, 8år. Dålig förlorare som jag är. Men när jag spelar bowling på Wii så brukar jag vinna.. Haha

TILL SALU!

121120

121119

Måndagstrött så in i bomben. Skulle gärna haft en till ledig dag, men icke. Har slumrat mig genom förmiddagen på jobbet och det verkar funka ganska bra då jag fått iväg två försäljningar. Längtar till lunchen, då ska jag äta pannkisar som jag och Thea lagade igår. GÖTT

121117

Ett paket från ellos ligger på posten och väntar på att få komma hem till mig. Har beställt ett par röd-vit randiga julgardiner som jag tänkte ha i vardagsrummet, tror det kommer bli riktigt bra. Och jag älskar ellos erbjudanden, halva priset på valfri vara- det är en bra deal.

Nu sitter jag barnvakt hos bror och Emelie, som är på bio, twilight såklart. Själv var jag och såg den med ett härligt gäng igår. Och ja, filmen var riktigt bra!

121115

Torsdag idag, så cirka en vecka kvar till löning och prick två veckor tills jag byter hårfärg. Tror att jag har bestämt mig för vilken färg jag ska ha. Men jag hinner väl ändra mig 1OOO gånger om.

Och imorgon är det helg, jag slutar 14.45 och då ska jag hämta Isac på dagis. Hämtade honom idag också, och då möttes jag av ett "jaaaa" och en stor kram. Mosters lilla sötnos!

121112

Har haft en väldigt lugn kväll framför tvn/datorn. Det finns så mycket möbler jag skulle vilja sälja och byta ut, så jag har suttit och tittat på ikea's hemsida för lite inspiration. Jag skulle vilja sälja min svartmålade skänk, så om det är någon som vet hur den ser ut och är intresserad, så får ni gärna lägga ett bud. Dock tänker jag fixa till den lite innan jag säljer den!
Dessa tre ifrån Hemnes har jag kikat lite smått på, men den till mitten är egentligen en garderob. Skulle det se konstigt ut att ha den i vardagsrummet? Det lutar iallafall åt den till höger.                                                                                                                       
 
 
 
 
 
 

121111

Idag var hela familjen samlad hemma hos mamma och pappa, så mysigt så! Har busat med mina tre av fyra små frön, så nu är jag helt slut.

Imorgon är det ny vecka igen (och måndag), vilket betyder sex veckor kvar till jul. Ett par-tre julklappar till sen så har jag handlat färdigt inför julen. Det är bara lite julpynt som fattas.

121110

Vaknade O7:15, trodde att jag skulle jobba och att jag sovit över. Var tvungen att gå in i kalendern på mobilen för att se vilken dag det var. Snacka om förvirrad.
Men glad blev jag över att det är lördag och helg.

121109

Fick trampa hem en timme tidigare från jobbet. Plus att det är fredag. YES!
Har städat av hemma och nu ska jag äta god mat hem hos mamma och pappa. Baconlindad fläskfilé och hasselbackspotatis, fyfasiken vad gott det ska bli!

121108

Sex veckor och fyra dagar kvar till julafton, jag längtar. Denna jul ska den firas hemma hos min syster i Västerås. Myspys!

På tal om julen! På lördag ska jag åka och handla fler julklappar. För engångsskull är jag inte ute i sista sekund.

121105

Det nya köksbordet är på plats.

121104

Söndag, hade tänkt mig en sovmorgon men kl O8.3O vaknade jag, pigg som en mört. Men jag är ju numera van att kliva upp kl O7, så jag sov ju längre än vanligt iallafall.

Har varit barnvakt åt tre små idag. Men Casper och Thea åkte precis hem, så nu är det Isac som är kvar. Han sitter som fastklistrad framför Disney Junior.

121102

Så var det äntligen helg, igen. Klockan är inte ens 17.3O och jag har hunnit plockat och donat här hemma. Nu ska jag åka iväg till kyrkogården och tända ett gravljus för min älskade farmor och farfar.

121101

Torsdag idag, snart är det helg och jag har jobbat dagtid i en vecka redan. Och jag tycker bara positivt om tiderna. Klart man är trött på mornarna, men vem är inte det. Efter nån timme och ett par koppar kaffe så är man på banan igen.

Idag fyller världens bästa Isac två år! Tiden rusar förbi, tyckte att du nyss kom till världen. Massor med kärlek till dig!

RSS 2.0