120930

Sömnlösa nätter, varför finns dom? Har knappt sovit någonting inatt, men jag somnade till en stund nu på morgonkvisten iallafall. Ska snart göra mig klar och åka ner till bror, vi ska fira honom idag.
 
Är fortfarande mätt sen igår. Var in på Church Street med jobbet, och man blir ju alltid för mätt. Men det är ju hur gott som helst.

120925

Gick hem tidigare från jobbet idag för magkatarren spökade. Så jag har legat på soffan hela kvällen och glott på serier. Nu är det mycket bättre! Lite lugn och ro är den bästa medicinen. 
 
Har också suttit och kikat på lite olika hårfärger. Någon sorts förändring ska jag väl våga mig på. Men jag har så jädrans svårt att bestämma mig. 
 
Så, utan att skriva vilken eller vilka färger jag funderar på. Någon som har något tips?

120925

Det blir inte särskilt många inlägg här nuförtiden. Alla mina inlägg ser i princip likadana ut.

I vilket fall så är det ny vecka, och snart går vi in i oktober. Jag som aldrig brukar gilla hösten, tycker att det är ganska skönt med höst. Men jag vill inte ha tjugo grader kallt och snö(!!!). Lite höst nu så får sommaren gärna komma tillbaka sen, tack.


Ett stort grattis till min bror som fyller år idag! Hoppas att du får en bra födelsedag!

120921

Nu återstår bara en timme innan jag tar helg. Det har gått ganska bra på jobbet idag, så lite bonus känns inte fel.

Beställde en ny säng idag och fick alla sovrumsmöbler sålda igår. Till tjejen i lägenheten mitt emot. Inte helt fel!

120920

Den här veckan har sprungit förbi, precis som alla andra veckor. Nu är det bara en dag kvar innan det är helg. Trivs riktigt bra med att jobba i veckorna och vara ledig på helgerna. För övrigt kommer jag jobba kvar på KTM, och det känns faktiskt riktigt bra!


TUSENKOPPARKAFFE

Vet inte hur många koppar kaffe jag hunnit dricka idag, men ändå har jag inte vaknat till ordentligt än.

Sökte om till skolan igår igen, så nu håller jag alla mina tummar och tår. Dock fanns det bara en distansutbildning i Gävle, men det gör mig ingenting.

120916

Har haft en fin dag med min kära familj och har fått så fina presenter. Nu har jag tagit plats i soffan. Är helt slut efter att ha busat med småungarna och ätit fikabröd hela dagen. Tack så jättemycket allihopa!


På bilden är en av de alla fina presenter jag fick idag mina systrar m. familj. Nu har jag ett fint armband till den nya klockan jag ska köpa av presentkortet jag fick av bror m. familj. Tack älskade ni!

120915

Är mer än proppmätt efter att ha ätit fikabröd i princip hela dagen. Det är inte bara jag som blivit firad, Niclas fyllde häromdagen också. Som pricken över i:et blev det en visit till Church Street med halva familjen. Riktigt, riktigt trevligt! Bara för att vi fyllt år fick vi en varsin drink, med ett stort tomtebloss i.
 
Nu har jag precis gjort klar mina mumsmums-tårtor inför imorgon. Har inte bakat någonting liknande förut, så jag hoppas att de blir bra. Imorgon ska jag firas av hela familjen. Jag ser fram emot att få träffa alla. Det är inte varje dag alla är samlade. 

BIRTHDAY CHILD

Har haft en bra födelsedag, trots att jag spenderade den på jobbet. Har fått så många fina gratulationer. Tack så mycket!

Och dagen började med ett gott skratt. Jag och Ida kom likadant klädd till jobbet, i minsta lilla detalj.

LYXFRULLE

Det är ju trots allt min dag idag.

120913

Har städat sen tidigt imorse, men blev inte helt klar. Nu sitter jag och kikar på hårfärger, är så sugen på att göra något annat än det gamla vanliga. Dip dye eller kanske helbrunt? Feg är man ju också, såklart. 
 
Nu ska jag ta det lugnt på soffan en stund innan jag ska dra mig iväg till jobbet. 

BAKAENKAKA

Håller på och kikar efter några smarriga men enkla recept. På fredag blir jag ett år äldre och är då ingen tonåring längre. Så det vankas kalas i helgen! Så glad över att hela familjen kommer vara samlad. Det betyder mest för mig.

Så städning och bakning står på schemat imorgon innan jag ska iväg och jobba kl 21.

120911

Har en fullspäckad dag idag. Klev upp strax efter 08 för att gå en pw med Madde. Har precis gjort mig klar för att åka till tandläkaren om en liten stund. Gillar inte att gå dit, men vad gör man då. Efter det ska jag följa med sis och hämta Isac på dagis. Och sist men inte minst ska jag jobba 13-21.

Grattis till mosters lilla kille Niclas som fyller idag! Nu är du inte så liten längre!

120910

Efter tre dagars ledigt så känner jag mig riktigt utvilad. Dock har tiden gått riktigt fort, men så är det väl alltid. Så nu ska jag jobba fem dagar, sen är jag ledig två igen. Detta är inte riktigt vad jag är van vid. Men det känns bättre än bra!
 
Något som är mindre roligt, jag fick punktering på bilen igår. Hade kört till Valbo fram och tillbaka, men som tur var hann jag komma hem innan jag märkte något. 

COLOURS

Har suttit på utbildning hela dagen idag. Sälj med färger. En riktigt intressant utbildning faktiskt. Men just nu kan jag inte riktigt sluta tänka på dessa fyra färger, vad de betyder och vilken färgkombo de i min familj har. Och även fast jag känner dem så bra, så är det på nåt sätt svårt att välja.
 
Och nu är jag ledig i hela tre dagar. S K Ö N T.
 

MORGONPROMENAD

Tog en promenix med Madelen, en riktigt härligt solig morgon.

VARMA HALLON & GLASS

120903

Även fast det är måndag så har dagen bara svischat förbi. Ganska skönt faktiskt. När jag slutat ska jag ta med mig Madeleine på en långpromenad, för nu är det dags att börja röra på fläsket igen. Och imorgon bitti ska jag tvinga iväg mig själv till gymmet. För som sagt, nu är det fan på tiden.

Punkt slut.

120903

Lite dålig uppdatering här just nu. Men första veckan på det nya projektet gick bättre än jag trodde. Har lyckats skrapa ihop några kronor i bonus i varje fall. Så nu hoppas jag att bonusen bara växer och växer!

Igår var jag ledig, så det blev en snabbis in till Valbo och Sandviken med Johanna. När jag kom hem väntade tvätt och en storstädning.

120902

Är det bara jag som älskade dom här när jag var liten?

RSS 2.0