121031

Vilken morgon. För det första så sov jag över och kom försent. Sprang runt som en yr höna hemma och visste inte riktigt vad jag höll på med. Kommer ut och måste skrapa is, som satt som berg. Sen när jag ska köra iväg så är det nåt i bildörren som har frusit, så jag fick inte igen dörren. Jag fick köra med ena handen och hålla i dörren med andra. Ja, vilken morgon!

121030

Har verkligen fastnat för bordet och stolarna ifrån Primo och Miller. Så nu vill jag att det flyttar in i mitt kök. Hittade ingen bra bild riktigt, men här ser man en del av det iallafall.

121030

Har snart jobbat halva passet för dagen. Så otroligt skönt att komma upp i tid och framför allt komma hem i tid. Efter jobbet ska jag och Madeleine bege oss in till Valbo. Ska fortsätta leta julklappar så att jag har det mesta klart innan nästa lön. Detta är första gången jag är ute i bra tid!

TRO DET ELLER EJ..

Men jag har precis slagit in mina två första julklappar för i år!
Jag måste vara den enda, det är ju bara oktober än?!

VINTERLAND

Det har snöat hela dagen idag, så nu tycker jag att det får vara nog ett tag. Piggnade till ordentligt imorse när jag fick sopa av all snö från bilen strax före 08.

121028

Och så var helgen snart över. Idag har vi firat mammas födelsedag och på kvällskvisten har jag varit barnvakt. Thea lekte jaga med mig inne på Ica, mest när jag skulle betala.

Nu ligger jag helt utslagen på soffan. Det blir en tidig kväller då jag börjar kl 08 imorgon bitti.
Gäsp

SMÅ HJÄRTAN

VINTERN ÄR PÅ G

Pappa hjälpte mig att få på vinterdäcken idag. Hörde att det skulle komma en snöstorm på måndag och då glider jag inte gärna runt med sommardäck. Det är ju snart november så det var väl på tiden ändå. Men efter en usel sommar så känner jag mig inte riktigt redo för vinter.

Kvällen har spenderats nere hos syster. Där bjöds det på både mat och fika. Jag hade ätit mat innan jag åkte dit, men som tur var så fanns det lite plats över till hennes goda kyckling och pasta-gratäng.
Nu blir det lugnt på soffan tillsammans med en godispåse och proviva mango. För jag har ju trots allt pyttelite plats kvar i magsäcken!

YEY

Fick goda nyheter när jag kom till jobbet idag. Ska jobba dagtid i en månads tid från och med måndag. Börjar kl 08 och slutar kl 17. Kommer vara en zombie första dagarna, men jag vänjer mig nog ganska snabbt.

FREDAG OCH HELG

Då var det fredag igen. Jag älskar fredagar. Det innebär att om nio timmar tar jag helg. Vi får se om det blir en snöig helg eller inte, det har ju kommit litegrann men det försvann lika fort igen.

Ikväll när jag kommer hem så ska jag städa av här hemma. Alltid lika skönt att ha nystädat när man är ledig.

121024

Det gick riktigt bra på jobbet idag. Känns alltid lite bättre när man tjänat lite bonus under dagen. Vare sig det är mycket eller lite så är det alltid något. Nu sitter jag i soffan med en katt på varsin sida, med en varm kanelbulle (pappas såklart) och ett glas vatten. 
 
Imorgon är det torsdag (och löning!!!). Det är alltså snart helg igen.
Yey!
 

121023

Äntligen lite sol och nästan klarblå himmel. Och träden i alla höstens färger. Det är såhär en riktig höstdag ska se ut!

Nu är jag inne på andra arbetsdagen av fem. Jag har aldrig nånsin uppskattat helgerna så mycket som jag gör nu. Förut kunde jag jobba tre-fyra veckor i sträck utan problem. Något jag ALDRIG skulle klara av nu!

Grattis till min fina, fina vän Madelen som fyllde tjugo år igår. Mycket kärlek till dig!

HELLO KITTY

Här är mina två hyresgäster!

121021

Mamma, pappa, syster och Hugo åkte precis hem. Katterna har lagt sig under sängen och vill inte riktigt komma ut därifrån, men dom tittar nog ut snart. Nu ska jag ner i tvättstugan en sväng innan det är dags att börja med kvällsmaten. Idag står tacos på menyn. Alltid lika gott.
 
Annars blir kvällen oerhört lugn, imorgon börjar en ny arbetsvecka. Och vet ni vad? Imorgon är det nio veckor kvar till julafton. Helt otroligt vad tiden rusar förbi. 

HOME

121019

Överlycklig över att jag fick ut en ny tele på garantin. Så nej, det blev ingen springnota idag och det var väl tur det. En sprillans ny tele bara sådär tackar då inte jag nej till!

Igår bokade jag in en tid hos Johanna på hårbörsen, så den 29 november byter jag hårfärg. Ombre eller inte är frågan!

121018

En vecka behövde jag vänta på att min telefon skulle bli klar på lagningen. Eller ja, antagligen så får jag en ny. Nu  håller jag mina tummar och tår för att det går på garantin. Annars överväger jag nog en springnota imorgon. 
 
Imorgon är det äntligen fredag igen. Den här helgen har jag sett fram emot, syster och lilla Hugo kommer hit på besök. Inte nog med det, hon har med sig sina två kissemissar som ska få bo hos mig i över en månad.

121018

Snoozade så länge det bara gick imorse innan jag var tvungen att stressa iväg till gymmet. Så klockan halv nio stod jag med Madde och hennes mamma på ett varsitt springband. Så nu känner jag mig nöjd. Och nu det bästa, frukost!

TAKKRONA

Har klickat hem den här takkronan. En riktigt usel bild, jag vet, men den är riktigt fin. Dock är leveransdatumet i början av januari, så jag får vänta ett tag.

Om någon utav mina få läsare vill beställa en likadan så kan jag rekommendera ellos hemsida. Om man beställer tre varor så får man 50% på den dyraste varan. Då får ni takkronan för 450kr, vilket kap va?


LURVBOLLEN MIN

Som jag saknar dig
Älskade, älskade du.

121010

Sitter i soffan med en stor kopp te, tänker inte röra en fena till ikväll. Imorgon måste jag kliva upp tidigt och plocka isär min säng så jag kan få in den nya.

Godnatt.

TRÖTTMÖSSA

Det måste vara hösten som gör att jag är trött dygnet runt. Jag skulle kunna gå och lägga mig i ide ett tag och vakna upp när jag är utvilad igen. Jag gillar hösten, men att gå och vara en tröttmössa hela dagarna är inte kul.

Så helg nu, tack.

121010

Igårkväll efter jobbet kom Sonja förbi på ett par koppar te. Vi satt och pratade i flera timmar och hade det allmänt mysigt. När man inte träffas så ofta så har man en del att ta igen när hon kommer hem.

Och nu har min nya säng kommit. Det blir så svårt för mig och pappa att hämta den när vi jobbar emot varandra. Så jag är så tacksam över att pappa och bror fixar det åt mig imorgon. Tack och tack!

121007

Dagen har gått undan med en jäkla fart. Har mest oroat mig för Thea som är inlagd på sjukhus. Min stackars lilla tjej! Och inte nog med det så gick "lås-knappen" sönder på min telefon, så det har blivit ett par, tre samtal in till Telia. Nu, några timmar senare, ska dom skicka ut en låda så att jag kan skicka in den. Jag har läst en hel del under dagen, och det verkar vara ett väldigt vanligt problem och många har fått ut en helt ny telefon.

Men guuuud vad drygt att skicka in den....

121006

Har varit fram och tillbaka till Rättviksmarknaden en sväng. Även fast jag oftast inte hittar något, så har det blivit lite utav en tradition i min familj att åka dit. Först går man en sväng på marknaden, sen går man till mammas och pappas husvagn och dricker kaffe.

Nu när jag kom hem fick jag nåt sorts rus och nu ett par timmar senare glänser hela lägenheten.

121005

Om 20 minuter får jag äntligen helg. All min energi är som bortblåst efter en lång arbetsvecka. Den har egentligen varit lika lång som vanligt, men den har känts längre bara.

20 minuter....

121003

Har fortfarande en stor beslutsångest angående mitt hår. Kikar på bilder och försöker få lite inspiration, men det slutar bara med att jag vill ha tre eller fyra olika färger, och det blir ju inte bra. Det enda jag vet är att jag vill ha en förändring nu när det är höst och allt.

Nu är det inte långt kvar tills jag får sluta för dagen. Sen är det bara två dagar kvar innan det är helg igen!

121002

Det blev en tidig uppstigning imorse. Det var inte igår jag klev upp kl 06, men det gick över förväntan faktiskt. Nu däremot, är jag inte lika pigg. En powernap på en eller två timmar skulle inte sitta fel. Men sova får jag göra efter jobbet.

Och ännu tröttare blir jag av att det går magsjuka på jobbet. Det är inte lätt att vara hypokondriker.

RSS 2.0