130131

Nyss kommit hem efter en halkig promenad. Skulle lika gärna kunnat glida runt på ett par skriller, så isigt och halt var det. Men jag klarade mig från att halka, även fast jag var nära flera gånger.

Tänkte kolla på ett par avsnitt greys innan jag somnar. Imorgon kommer tjejerna över till mig och pluggar, så imorgon slipper jag åka iväg och får sova en timme längre. Plus att det är fredag.
Låter som att det blir en riktigt bra dag imorgon!

31JANUARI

Här är en bild på håret Frida!
i morgonfrilla dessutom.

130131

Torsdag redan? Idag ska vi till maria i Ockelbo för att plugga. Det här är bra för mitt urdåliga lokalsinne. Eller jag har faktiskt inget sånt. Så om tre år så kanske jag hittar nånstans utan hjälp av en gps!!

130130

Var som sagt in till sandviken och pluggade idag. Jag som tyckte att min dag började så bra, jag vad pigg när klockan ringde och jag hade en känsla av att det skulle bli en bra dag. Men när vi satt på ett café, så lyckades jag få kaffe över hela mig, på min nya tröja dessutom. MEN det finns inget ont som inte har något gott med sig - jag gick in på Lindex och hittade två fina tröjor som fick följa med hem.

OCH JUSTJA!!

Grattis till världens finaste jenny som fyllde år igår!
PÖSS!

130130

Har sovit som en liten prinsessa inatt. Och tametusan, jag var pigg som en lärka när klockan ringde. Det händer inte allt för ofta ska jag tala om. Har precis gjort mig klar så nu väntar jag på att klockan ska slå halv, så jag kan hämta upp lina. Vi ska in till sandviken för lite plugg med våran grupp.


130128

Helt slut efter en lång dag i skolan och en natt med lite sömn. Trodde jag skulle kunna vila en stund nu när jag kom hem, men nej, jag kan inte riktigt komma till ro.

Ska snart snöra på mig träningsskorna, i med hörlurarna och ta mig en långpromenad. Att göra av med lite energi till kvällen är bland det bästa som finns. Och så hoppas jag att jag kan sova inatt!!

SUNDAY

Sitter och dricker största koppen kaffe innan jag ska bege mig till Sandviken för att plugga med några av mina classmates.
Har pluggat litegrann varje dag nu i helgen. Och det märktes igår när jag gick och la mig strax efter kl 21. Helt slut, jag måste ha somnat så fort jag la mig ner.

130125

Första veckan i skolan har gått och det flyter på som det ska. Tror jag. Allting är så nytt än och det är mycket att tänka på, men jag kommer nog in i det ganska snart.

Sitter och skriver på min iPad som jag köpte idag. Har funderat på att köpa en nu när jag börjat skolan, så att jag slipper släpa med mig datorn. Och jag känner mig väldigt nöjd!

Har precis blivit klar med städningen, en välbehövlig sådan. Nu ska jag bara slappa hela kvällen lång, för både lördag och söndag kommer bestå av plugg.

FÖRSTA UPPGIFTEN

Trampade ut på en kall och uppfriskande promenad imorse när jag vaknade. Sen gick jag hem och åt en god frukost, kändes som den godaste någonsin.

Nu sitter jag här i soffan, sen bra många timmar tillbaka. Har jobbat på uppgiften vi fick ifrån skolan. De första timmarna såg jag ut som ett frågetecken, men nu har jag kommit igång iallafall.
Tänker belöna mig med en godispåse.

130123

Godmorgon,

Tänkte att jag skulle sätta på mig träningsskorna och gå ut på promenad nu innan frukost. Efter det är det plugg som gäller!

130122

Första dagen på högskolan i Gävle och det känns riktigt bra. Har till och med fått min första uppgift. Så imorgon ska jag ta tag i den,ikväll orkar jag inte. Är så trött efter all info idag, plus att jag klev upp kl 06.

Nu ska jag kolla på några avsnitt greys, slår vad om att jag har slocknat innan klockan slagit 21. Så trött är jag.

GLAD, GLADARE, GLADAST

Ja, kan inte förklara med ord hur glad jag är nu. La mig på soffan en stund när jag kom hem och gick in på mejlen när jag vaknade. Hade fått ett mejl där det stod att jag kommit in i Gävle(!!). För er som inte vet så var det mitt förstahandsval.

Efter mycket grubblande hit och dit, så tackade jag ja. Så imorgon börjar jag r istället, och jag är nu lika nervös som jag var igårkväll. Haha, men jag är hur glad som helst!

SKOLSTART

Första dagen i skolan är avklarad och det kändes riktigt, riktigt bra. Jag är så glad över att det äntligen händer något i mitt liv!

Dock satte jag mig och beställde böcker nu när jag kom hem. Inte lika roligt kanske. 2500kr fattigare, och ändå har jag fem böcker kvar.
Så om någon av mina tappra läsare har läst någon bok ni tror jag är i behov av, så kan ni väl slänga in en kommentar!

SÖNDAG

Jobbade sista dagen i fredags, så nu är det ett tag kvar tills att jag sitter framför datorn med ett headset på huvudet igen. Helgen har svischat förbi, och jag blir mer och mer nervös för varje dag som går. Imorgon börjar skolan, som jag längtat och sett fram emot så länge!
Äntligen!!!

TORSDAG

Var som sagt hos Johanna och fixade håret idag, blev mycket nöjd. Har lagt i en lite mörkare färg och satt i hår. Blev mycket, mycket nöjd!
Fredag imorgon- tänker börja dagen med en långpromenad och sen hämta ut ett paket ifrån ellos. Har beställt nya täcken och några nya, fina påslakan.
 
På tal om sängkläder så är jag så sugen på att tapetsera om i sovrummet. Vitt, ja, som allt annat här hemma då. Nästan.

130117

De två senaste dagarna på jobbet har varit sjukt bra. Det har slutat med träningsvärk i magen efter allt skratt. Haha, det svider lite att det bara är TVÅ dagar kvar nu.

Nu ska jag göra mig klar och röra mig mot frissan. Dags för en liten förändring, nu sådär innan skolstart!

GOOD NIGHT

Har precis lagt mig i sängen och ska kolla på ett par avsnitt Greys innan jag släcker ner. Försöker peppa mig själv till att kliva upp en timme tidigare imorgon och ta en pw innan frukost. Eller jag har inget val rättare sagt.
 
Jag och madde tänkte köpa ett kort på Aerostep nu när jag börjar skolan också. Har velat träna där riktigt länge, men det har inte passat när jag jobbar till kl 21.00 varenda kväll. Men snart så!
Får nog allt vänta tills efter nollningsveckan. Jag antar att det inte finns varken tid eller lust till att träna då!
 
Natti!

130115

Onsdag imorgon, herregud vad tiden går fort. Hoppas att den går lika fort under alla år jag ska plugga också.

Nu är det bara tre dagar kvar på jobbet. Jag har lite ångest för att bara lämna allt. Och alla mina fina vänner som jag får skratta med hela dagarna. Hur ska jag klara mig utan er? Men som tur är lämnar jag varken er eller jobbet helt.

130112

Åh vad jag älskar helger! Vaknade vid 11.30, förflyttade mig till soffan för att kolla på Greys, tills nu. Ja, på helgerna får man göra så.

Försöker hitta orken till att ta tag i städningen. Förhoppningsvis hittar jag den snart.

130110

Nöjd över min nya klocka!
149kr, vilket kap!

130110

Tog en kvällspromenad i det här kalla vädret med Madde, andra gången den här veckan. Behövde det verkligen då dagen i sig varit kass, på alla sätt och vis. Men efter en pratstund med bästis så känns det mycket bättre! Du är bäst!
 
Nu har jag precis kommit upp från badkaret. Var helt stelfrusen efter promenaden, trots att vi gick fort. Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på ETT avsnitt Greys. Jag har haft lite svårt att sova den senaste veckan, så jag kollar avsnitt, på avsnitt, på avsnitt. Men nu ikväll, får det vara nog med ett avsnitt.

130107

Måndag igen och en hel jobbvecka, det var inte igår. Försöker njuta så mycket som möjligt av tiden på jobbet nu, för jag jobbar bara två veckor till.

Och idag fyller två små älskade barn år, grattis till Thea på treårsdagen och till Lykke på ettårs-dagen. Puss på er!

130106

Två kalas har jag varit på idag. Först lykkes ettårs-kalas och sen theas treårs-kalas. Och nej, jag rensade inte kakfaten, men det känns då som det. Jag är proppmätt!

Nu håller jag på och tvättar för fulla muggar. Lite irriterad över att en tvättmaskin varit trasig i flera veckor men Hoforshus verkar inte ha så bråttom med att laga den. Men då är det tur att det finns en som funkar!

KALAS

Vaknade för en timme sen ungefär. Behövde verkligen en sovmorgon, jag sov i nästan 12 timmar.

Idag blir det kalas för hela slanten! Ska försöka att inte rensa kakfaten.

CHURCH STREET

Har haft en trevlig kväll i Gävle med jenny och ida, god mat och goda drinkar. Vi började på Church Street, sen tog vi oss vidare till Interpool och sen hemåt igen. Man orkar inte riktigt hålla igång när man ätit där, man blir ju så jädrans mätt.
 
Men bussen hem, jag har nog aldrig varit så rädd ute i trafiken någon gång (förlåt mig snälla busschaufför om du läser det här, vilket jag inte tror). Men det vinglades fram och tillbaka på vägen, vi håll på att köra in i ett trafiklyse och vi fick sladd på en avfart. Jag kan inte beskriva känslan när vi svängde in i rondellen i Hofors, haha.

130105

Fick trampa hem 1,5 timme tidigare igår med. En fredag när man bara vill hem, snacka om skönt. Jag åkte hem och städade av lite snabbt innan jag mötte upp några tjejer för en pizza och så tog vi farväl av Sonja som åker med Marielle till Australien i nästan 4 veckor (jag är inte alls avis på er...). Och sen åker hon tillbaka till Norge igen.

130104

Guld värt att vi fick gå hem 1,5 timme tidigare från jobbet igår. Hoppas vi gör ett lika bra jobb idag, nu när det är fredag och allt. Fast det känns som typ.. onsdag. Men ja, det är ju alltid skönt med helg.
 
Imorgonkväll åker jag, jenny och ida till Church Street för lite mat och mys. Det är bäst man sparar lite plats till det, så inget godis ikväll!

KÄNNS SOM MÅNDAG MORGON

Herregud vad slö jag är, klockan har ringt tusen gånger känns det som och jag hittade inte orken till att kliva upp. Men nuså, ska jag äta frukost och göra mig klar för att gå till jobbet.

Ett stort grattis till systeryster som fyllde år igår!! Love u.

GOTT NYTT ÅR

Så var det nytt år, 2013. Hade ett riktigt roligt nyårsfirande hemma hos Jenny med många trevliga i Sandviken. Det dracks en hel del alkohol och kvällen slutade inte förrän vid O3-snåret. Ja, en oförglömlig kväll med andra ord.
Helst av allt hade jag velat samla alla mina fina vänner på en och samma plats!

Ser fram emot ett väldigt bra 2013! Ska äntligen få börja plugga och få en utav mina drömmar uppfyllda. Det är en lång och tuff väg dit, men jag ska klara det.

RSS 2.0