D-VITAMIN

Lite D-vitamin av solen idag var inte helt fel. Även fast jag inte fick så många soltimmar i och med att jag skulle iväg och jobba, så ska man inte klaga. Efter jobbet kl 21.00 kunde jag (för en gångs skull) cykla hem utan jacka, utan att frysa. Det ni, har inte hänt många dagar under 2012. 
 
Efter jobbet har jag druckit ett par koppar kaffe med Annsofi och växlat några ord med Johanna över telefon. Känner mig nöjd med dagen, så nu är det dags att släcka ner. 

PICKNICK

Imorse var det perfekt väder för en picknick. Så jag, syster och Isac cyklade ut till ett stall mitt ute i skogen där Erica har sin häst. Syster hade packat en korg full med fika. Snacka om att det var gott efter en lång och varm cykeltur! 
 
Nu är det dags att fortsätta jobba fram till kl 21.
 
 

REGNSKUREN FROM HELL

 
Tog cykeln till jobbet idag och passade på att storhandla innan jag åkte hem. På hemvägen möts jag av världens regnskur. Snacka om att jag var blöt från topp till tå när jag kom hem! Nu har jag tagit plats i soffan och spelar wordfeud med pappsen i brist på annat.
 
 

120625

Köpte med mig en Ben&Jerrys hem efter jobbet. Men bara för att det var löning idag och för att min förkylning aldrig ger med sig.
 
På tal om något helt annat så klickade jag hem en klänning som jag tänkte ha på min brors bröllop. Litar dock inte riktigt på Nelly.se, så vi får se om jag får hem den eller inte.
 
 

120624

Efter två dagars ledighet var det dags att börja jobba igen. Efter jobbet var jag tvungen att göra något åt min extrema disk och mitt extremt stökiga kök. Nu, en timme senare ser det någorlunda ut igen!
 
Nu rör jag inte en fena till ikväll!

MIDSOMMAR

Min midsommar firades först och främst i Korsån på dagen med familjen. Vi tog med oss matsäck och satte oss på en filt en bit bortanför midsommarstången. När midsommarfirandet var klart blev det grillning hemma hos mamma och pappa. Hade en riktigt bra midsommar. 
 
Nu har jag hunnit med en promenad och en glass på Time med Frida. Skulle behöva ta tag i en städning, men jag finner ingen ork till det. Ikväll ska jag ner till systeryster på middag. Det står lax på menyn!

FIKATAJM

Ja, nog är det en till förkylning på G iallafall. Halsont som heter duga! Jag som var så peppad på att komma igång med träningen igen. Men den får allt vänta. Igen. Slutar om cirkus en timme, då styr jag kosan mot syster för en kvällsfika.

SUNSHINE

Äntligen fick jag fart på Spotify igen! Har varit utan i två dagar nu, inte okej. Har ätit en god frukost och tittat på Disney Channel. Ja, det fanns inget annat att titta på. Ska snart göra mig klar och fara iväg till jobbet. Idag får vi sluta några timmar tidigare, sen har jag en ledighet på två dagar som väntar. En välbehövlig sådan, jag är trött och min hals gör ont!
 
Tack till solen, som är på besök idag också!

120621

Kom iväg och tränade en timme igår, vilket var otroligt skönt. Dock funkar inte min Spotify som den ska, och jag som är beroende av musik när jag tränar. Har varit i kontakt med kundtjänsten två gånger, men det verkar som om att det bara är jag som har problem. 
 
Cyklade iväg för att träna imorse igen, men kände redan när jag vaknade att jag hade ont i halsen. Surig och förbannad cyklade jag hem igen. Jag var ju nyss förkyld!

TRÄNINGSDAGS!

Blev lika nöjd som vanligt med håret idag. Jag har verkligen världens bästa frisör, jag skojar inte! Så nu är jag kvitt med utväxten och slitna toppar. Även fast jag tyckte att det var snyggt med utväxt där ett tag, så är det riktigt skönt att ha fått bort den. Lite sommarfräscht hår är inte helt fel! 

Imorgon ska jag äntligen komma igång och börja träna igen. Väntade ett par dagar extra, så att förkylningen inte kommer tillbaka igen. Men det ska bli riktigt skönt att få komma igång igen, det lär jag säga. Så nu, dags att ställa klockan: 08:30.

FÄRG&KLIPP

Nej, nu är det dags att ta tag i dagen. Jag ska göra i ordning en god frukost och dricka ett par koppar kaffe innan bara. Sen ska jag iväg till bästa Johanna och få håret färgat och klippt. Så idag jobbar jag bara kväll.

DEN FINA STUGAN

Dagen har spenderats i Valbo köpcentrum med mamma, moster och kusin. Kom dock hem tomhänt, men jag har haft en bra dag. På hemvägen åkte vi förbi farmor och farfars gamla stuga. Den var sig lik men ändå inte. De nya ägarna har gjort några förändringar, men den är fortfarande lika fin!

Nu håller jag på och försöker sälja ut diverse småprylar som bara är i vägen. Har lyckats fått iväg litegrann men det finns en hel del kvar. Och sen ska det städas.

YESTERDAY

Umgicks med Casper och Thea i princip hela dagen igår. Vi hade en riktigt mysig dag tillsammans. Vi åt en hel del fikabröd, inte konstigt att dom inte ville äta mat när de kom hem. Så går det när de umgås med sin faster!

Iallafall så var mamma hit en sväng och hälsade på, så gick vi vidare till moster och kusin på en fika. Vi blev inte så långvariga då syster med familj skulle komma och fika.

Till kvällningen åkte jag hem till Madelen för en filmkväll. Hon hade handlat hem jordgubbar, popcorn, chips och dipp. Lördagsmys på hög nivå!

THEA&CASPER

Har bakat vaniljmuffins och kladdkaka med Casper på förmiddagen. Nu är jag barnvakt åt honom och Thea, så vi har precis fikat. Nu är vi proppmätt allihopa!

120615

Har varit mycket att göra på jobbet idag, men tiden har gått snabbt. Efter jobbet åkte jag ner till mamma och pappa för lite fredagsmys med godis och barnprogram tillsammans med Casper. Fredagsmyset fortsatte sen hos Johanna.

VILLTRÄNAIGEN

Det har varit både svårt och jobbigt att jobba med en täppt näsa, så jag hoppas verkligen att det är bättre imorgon. Vill så gärna träna och springa med Johanna igen. Det känns som att det kommer bli tungt att komma igång efter en förkylning, jag vet inte, det återstår att se.

120613

Förkylningen vill inte riktigt ge med sig. Tur att jag har laddat upp med nässpray, alvedon och halstabletter, så jag har jobbat ändå.

Efter idag har jag bara två dagar kvar innan jag får vara ledig två dagar. Då hoppas jag på sol, sol och sol!

120612

Tänk vad mycket man hinner med när man kliver upp tidigt. Men fyfasiken vad trött jag var när klockan ringde 0800. Gjorde ordning en matlåda, åt frukost och gjorde mig klar. Åkte iväg till skolan där det bjöds på smörgåstårta, bullar och kaffe. Hämtade sen upp pappa och åkte vidare till kyrkan för att kolla på Caspers skolavslutning. Vi firade det med prinsesstårta ock kaffe innan jag åkte vidare till jobbet.

Just nu känns det som om jag skulle kunna lägga mig och sova för natten. För så trött är jag!

GRATTIS LILLHJÄRTA

FÖRKYLD..

Vaknade upp med en täppt näsa och svullen hals imorse. Att vara sjuk är inte riktigt vad jag har tid med eller känner för just nu. Jag tog mig till jobbet iallafall, och det har gått ganska bra ändå. Gruvar mig inför att jag kommer vara ännu mer förkyld imorgon.

Imorgon blir det en tidig uppstigning. Ska ha en kort avslutning med matematik-gruppen, sen vidare till kyrkan för att kolla på Caspers skolavslutning. Tänk att han går ut ettan och ska börja tvåan. Helt otroligt vad stor han börjar bli!

GRILLAT OCH BLÅBÄRSPAJ

Det har varit soligt hela dagen, sen när jag slutade jobbet började det regna. Men som man brukar säga: efter regn kommer solsken. Måndag imorgon, vilket innebär en ny arbetsvecka. Denna gången kan jag räkna arbetsveckan på en hand, jag jobbar alltså måndag till fredag sen är jag ledig lördag och söndag. Det var inte igår!

Kvällen har spenderats nere hos mamma och pappa, där det bjöds på grillat. Grillat från pappsens gasolgrill, det blir något godare då! Efterrätten stod syster för, blåbärspaj med glass. Inte så illa det heller! Nu ska jag bara bota min paltkoma på soffan.

ETT ÅR SEDAN

Idag var det exakt ett år sedan jag tog studenten. Ett år sedan jag hade en champagnefrukost med min extremt lilla klass. Ett år sedan jag stolt tog emot mina betyg i kyrkan. Ett år sedan jag sprang ut ifrån skolan med det största leendet. 

Tiden går verkligen fort.

GODISRÅTTA

Som belöning för att jag klarat matte B-kursen så ska jag åka till sparköp och köpa mig en rejäl godispåse. I övrigt blir det en mycket lugn kväll då jag ska jobba imorgon.

Men! Jag slipper ta fram matteboken ikväll OCH jag slipper plugga i helgen samtidigt som jag jobbar. Vilken lättnad!

G SOM I GODKÄNT

And im done! Klarade matten och fick ett godkänt, precis som jag ville! Nu kan jag äntligen släppa allt som har med uträkningar att göra. Vilken lättnad!

PENSIONÄR

Känner mig lite som en pensionär sådär. Nu när jag jobbat kvällar har jag tagit en powernap varje eftermiddag på cirkus 1,5 timme. Jag blir dock inte piggare, snarare tvärtom. Men ändå så "ska jag bara blunda en liten stund".

THEA

BEN&JERRYS

Kan inte förklara hur skönt det har varit med en ledig dag idag. Har varit nere hos bror och Emelie en sväng. Sen gick jag och Thea till lekparken och lekte. Till kvällen bjöds det på en mumsig lasagne.

Nu har jag tagit fram matteboken, som jag skulle gjort för länge sen egentligen. Köpte en Ben&jerrys, och förhoppningsvis gör den mig lite smartare!

STÄDAPLUGGATRÄNA

Tränade tillsammans med Madde 1 och 2 imorse igen. Ja, svettigare än svettigast var det. Efter det åkte jag hem, käkade en frulle och drog av en storstädning här hemma. Blev sen upphämtad av Johanna för en löptur runt dammen. Det gick väldigt, väldigt tungt. Men vi tog oss runt och det var väl huvudsaken!

Igår fick jag reda på att jag är ledig från jobbet imorgon, och det känns inte helt fel. Jag behöver plugga ganska mycket då jag ska göra mitt allra sista prov på fredag. Och nu när jag är ledig imorgon kan jag göra det i min takt.

Nu, en kvällsmacka och ett glas mjölk framför tvn.
Godnatt.

CASH IS KING

Nog för att solen visade sig en stund på eftermiddagen idag, men vart är sommarvärmen? Jag vill ha sommar, sol och en massa värme. Det är väl inte så mycket begärt. Kom igen nu, solen!

För övrigt så har jag fått sommarjobb på Kiwans i sex veckor, egentligen sju, men jag valde att ta semester en vecka. Det ska bli riktigt kul att få jobba där igen! Men jag ska fortfarande jobba några timmar på Vendator också. Ja, cash is king!

YEEEEY

Ännu ett godkänt matteprov och nu kan jag äntligen säga att jag bara har ett prov kvar. För ett tag sen trodde jag inte att jag skulle fixa det, men jag då hade fel.

Har tagit en powernap på soffan, så nu är det dags att kliva upp och göra sig klar inför ett kvällspass på jobbet.

TOKIG VÄCKNING

Somnade tid igår men är ändå hur trött som helst. Tur att Madde ringde och drog mig upp ur sängen via telefonen. Ja, det funkade! För hon la inte på förrän jag klivit upp.

Cyklade iväg till gymmet och där blev vi inte ensamma. Det var jag, Madde 1 och 2, Rebecca och Emma som svettades ihop. Tiden bara rann iväg, så när jag kollade på klockan hade jag tränat i 1h och 45min. Bra jöbbat!

PLUGGHÄST

Fick ett hemgångsmål på jobbet så fick sluta en halvtimme tidigare. Det satt inte helt fel då jag behövde åka hem och ta fram matteboken. Har ett prov i funktioner imorgon som jag inte pluggat särskilt mycket på. Men nu börjar jag förstå mig på det. Efter det här provet har jag BARA ett kvar! Det känns otroligt skönt att säga det.

BESSEMER

Gårdagen spenderade jag tillsammans med Casper. Vi var ut och kikade på bessemerfesten, åkte karusell och tittade på bessemerstjärnorna. En mycket mysig dag, som jag älskar att umgås med den lilla grabben!

Gick till öltältet på kvällen, drack bara ett glas vin och en cider så det var en mycket lugn kväll. Tyckte inte att det var speciellt kul så jag och Madde gick hem efter en timme. Kändes skönt att vara "nykter" och komma hem i skaplig tid, då jag började jobba kl 11 imorse.

FRIIDAY

Har en rejäl träningsvärk från gårdagens träningspass, så det är som det vara. Hade en mysig eftermiddag med bror, Emelie, Casper och Thea i Valbo. Vi stannade till hos Julia i Sandviken där det bjöds på rabarberpaj.

Efter det så hjälpte jag pappa med att installera hans nya telefon. Om ett litet tag är det mammas tur, för de har beställt en till henne också.

Till kvällen åt vi tacos och efterrätt hos syster med familj. Mycket mysigt! Till kvällen gick jag en promenad med Madde, men det var alldeles för kallt så vi köpte en varsin langos och våldgästade Nathalie när hon badade badkar.

BRÖLLOP

Madelen tog med mig på ett jädrans träningspass imorse. Hon hade med sig ett träningsschema, som var.. jävligt jobbigt rent ut sagt. Jag tror inte jag kommer kunna röra mig imorgon.

Nu ska jag göra mig klar innan bror och Emelie hämtar upp mig. Ska följa med dom och prova kostym till Daniel och Casper. Det vankas bröllop om cirkus en och en halv månad, för er som inte redan vet om det. Det är min bror och Emelie som ska gifta sig. Jag längtar så mycket, det kommer bli en underbar dag!

RSS 2.0