HAPPY NEW YEAR

Har precis vaknat till liv. Så skönt att slippa ställa klockan! Nu, på med joggingskorna och i med hörlurarna, för nu är det dags för en långpromenad.

Gott nytt år!

HELLO

Hemma igen efter att ha kikat runt i Valbo ett par timmar, sen spenderat hela kvällen i Falustad. Blev en grym kväll, tack vare Emma, Julia, Frida och Felicia. Vi åt både god mat och dessert på O'learys, sen åkte vi vidare hem till Emma.

Avslutar kvällen med en film eller två. Eller så gör jag som alltid annars, somnar efter en halv film.

FALUSTAD

Fy tusan vad jag känner mig duktig nu. Har äntligen städat min "walk-in-closet" som såg ut som ett bombnedslag innan. Två tvättar är igång och ska snart slänga i en tredje. Vad står på tur sedan då? Nej, sen tänker jag inte röra en fena innan jag hämtar upp mina fina vänner och åker vidare mot Falustad för att träffa våran käre vän Emma.
Peace.

EMMA!

Nu kryper jag till kojs. Imorgon när jag vaknar ska jag bara njuta av ledighet. Funderar på en tripp till Valbo, om jag får någon utav mina väninnor med mig.

På kvällskvisten bär det av mot Falun för att träffa min käre vän Emma. Det var inte igår. Som jag saknar den tjejen!


Godnatt.

LUNCH

Sitter och äter frukost, men idag blir det en väldigt liten frukost. Kl 11.30 ska syster och Erica bjuda på lunch. Så det är bäst jag sparar plats i magen åt den.

Sista jobbdagen idag, innan det är dags för att vara ledig i några dagar igen. Hur skönt är inte det?

CASH

Hemma efter en dag på jobbet. Har gått sådär halvsegt hela dagen, men så drog jag in två försäljningar under sista halvtimmen, det var inte fyskam. Tack vare det så kom jag och tänka på en sak. För ungefär ett år sedan blev jag nominerad till Vendators (Hofors, Kväll) bästa säljare. Vart har det tagit vägen? Då tjänade jag riktigt bra och hade även riktigt roligt. Jag måste komma tillbaka till det, det är bara så!

Hade tänkt att städa min garderob nu när jag kom hem, men istället satte jag mig framför datorn, som alltid annars. Äh, jag har fyra lediga dagar framför mig, så jag får ta det då istället. Istället kanske jag ska försöka fixa lite mer här på bloggen? Ja, vi får väl se hur den kommer se ut när det är klart. Som sagt så är jag ingen hejare på detta.

Hej så länge!

HEJA MIG

Tack och lov har dagen gått fort. Hoppas de andra två dagarna går lika fort. Lyckades få ledigt på fredag, så då ska jag försöka ta mig in till Valbo och trängas. Hoppas att det finns något kvar till mig på mellandagsrean!

Nu på kvällen har jag varit duktig. Var ute och gick i en timme. Försöker peppa mig själv till att hålla i det här nu. Heja mig!



Tack och godnatt!

HANSSONS

Sitter på Hanssons med Madelen. Har precis tryckt en bakad potatis med räkröra och nu en chokladboll. Mumsigt!

TATTOO


Slänger upp en bild på tatueringen som jag gjorde i höstas. För er som inte vet så sitter den runt handleden.


Just nu känner jag mig så extremt uttråkad, men känner inte heller för att göra något. Imorgon ringer klockan prick 9.00, för då ska jag minsann upp och motionera. Känns som att det kan bli en bra start på dagen innan det är dags för att gå till jobbet och ringa ett par samtal. Skulle inte tacka nej till några fler dagar ledigt.
Tack och hej, leverpastej!

BAMBIII

Gu, så fort denna dag har gått. Typiskt att de lediga dagarna ska gå så jäkla fort jämt! Men nu jobbar jag bara fyra dagar i sträck sen är jag ledig tre igen. Mycket, mycket skönt lär jag säga! För faktiskt, så är inte pengar allt.
Nu ska jag ta mig ut på en promenad. Tacka gudarna för att det mesta av all is har smält bort, så slipper man vara som bambi på hal is där ute.

AVSKEDSFEST

Har precis tagit mig en varm dusch efter att ha varit hemma hos Marielle, det var avskedsfest för Marielle och Sonja (som tyvärr) ska flytta till Norge. Men, ni kommer säkerligen få det grymt där borta! Blev ingen utgång för mig ikväll, men det kommer fler gånger.
Nu ska jag fortsätta kolla på filmen som jag påbörjat. Soul Surfer, så grymt spännande. Tända ljus, gott té och bara njuta. Medan ni andra tjejer ligger med huvudvärk och illamående imorgon, så ska jag också bara njuuuta. Puss på er!
Tack och godnatt

UTVILAD

Har precis slagit upp ögonen och jag känner mig helt utvilad. Så skönt! Men jag känner mig inte riktigt fräsch efter all julmat och allt julgodis igår, så nu tänker jag masa mig iväg på en promenad runt hammardammen, det är välbehövligt. Vi ska äta ännu mer mot eftermiddagen och då står revbensspjäll som varmrätt och marängsviss som efterrätt. Mums.
Nej, nu på med joggingbyxorna och skorna. Hej!

MÄTT OCH BELÅTEN

Nuså, har jag precis kommit hem efter en heldag hos mor och far, med åtminstone halva familjen. Det har varit en trevlig dag med en massa mat och julgodis. Så nu är jag proppmätt och det känns som om jag rullar fram, men det är sånt som hör till julen. Och supernöjd är jag med alla fina klapparna!

Imorgon kommer syster nummer två med sin familj hem till oss för ännu mera god mat och julklappsbyte. Det ser jag fram emot eftersom att vi inte träffas speciellt ofta. Annars blir dagen lugn, det är min andra lediga dag utav tre. Hur skönt som helst att hinna ta igen sig lite, innan det är dags att släpa sig till jobbet igen.
Nu börjar det klia i ögonen på mig, så det betyder att det är dags att släcka ner. Sleep well!

GOD JUL

Har precis duschat, och nu sitter jag och betalar räkningar såhär på julaftonsmorgonen. Nu ska jag göra mig i ordning, innan jag åker ner till mor och far. Ärligt talat så känns det inte som julafton alls. Jag som alltid brukar ha sån julkänsla, men inte i år. Den kanske kommer när man ser alla klappar under julgranen och en massa julmat.
Nej, nu måste jag skynda på lite. Hoppas att alla får en god jul!

LÅNG DAG

Pust, helt slut efter en väldigt, väldigt lång dag. Först jobbat nästan nio timmar, sen in till Valbo Köpcentrum för att tacklas och trängas med alla andra som också skulle handla, precis som jag. Nu har jag så ont i både fötter och ben, så jag kan inte ens förklara hur skönt det var att krypa till kojs.

Imorgon väntar ett elva timmars långt arbetspass i butiken. Hoppas både på en väldigt lugn men också fartfylld dag, med tanke på hur stressigt det blev idag med all paketinslagning och så vidare. Men, det är sånt som hör till jobbet, så det är bara att lägga på ett kol och se glad ut, även om kön är flera kilometer lång. Jag är ju nästan helt hundra på att det blir mer fart imorgon än vad det var idag.
Nu ska jag krypa ner under täcket, så nu säger jag godnatt och sovgott.

BRA START PÅ DAGEN

Hittade en bild från när första "riktiga" snön kom. Pluttisen blev så glad så.

Denna dag började inte speciellt bra. Fick ett samtal av kollegan tjugo minuter innan öppningsdags, att jag skulle öppna butiken. Själv hade jag feber och var förkyld, satt i köket i morgonrock med en macka i handen. Inte riktigt redo för att dra i väg sådär på en gång. Men jag slängde på mig kläderna och borstade tänderna fort som bara den. Kommer ut och ska starta bilen, och bilen startar inte. Vilken jäkla bra start på morgonen. Tur jag fick skjuts till jobbet så jag hann gott öppna portarna till butiken prick klockan 9.00.
Nu tänker jag släcka ner för dagen. Är så otroligt trött just nu, så jag vet knappt vart jag ska ta vägen. MEN, endast två dagar kvar sen har jag äntligen tre dagars ledighet att se fram emot. Det gillas, SKARPT.
Sleep tight, everyone

KOMPISPRIS?

Ligger under täcket och fryser som bara tusan. Skulle egentligen ha julstädat men det får bli imorgonkväll efter jobbet. Eller nåt. Ska snart hoppa i morgonrocken och värma en god kopp té. Det är alltid lika svårt att välja bland alla mina olika té-sorter. Jag undrar vad det får lov att bli ikväll.

Imorgon är första dagen utav tre dagar som vi har öppet till kl 20.00. Så, alltså onsdag, torsdag och fredag har vi öppet till kl 20.00. Julafton är också öppet 10-13. Så mina kära vänner, passa på att handla nu!
KOMPISPRIS, KOMPISPRIS! Nejdå, men vi har väldigt bra julklappstips och erbjudanden. SÅ, som sagt. Kom in och handla!


ETT PAR BRALLOR RIKARE

Har aldrig varit med om att jobbdagar går så fort som det har gjort dessa två dagar. Vi har i och för sig mycket mer att göra än annars, men det är så otroligt skönt när dagarna bara springer förbi.

Igår beställde jag ett par snygga brallor ifrån Nelly. Denna gång blev det ett par levis. Hoppas att dom kommer innan jul. Hade en riktig tur med fri frakt och 100 riksdaler i rabatt. Det tackar man inte nej till.

Förkylningen blir bara värre och värre. Tacka gudarna för hostmedicin och nässpray!

FIVE DAYS LEFT

Än så länge har det varit lite fart i butiken, men inte riktigt någon julrusch än. Tycker väl att det borde vara lite mer fart nu, det är ju trots allt bara fem dagar kvar.

Inatt har jag inte fått speciellt mycket sömn. Hunden min har blivit så bortskämd att han sparkar ut mig från MIN säng. Han får plats, men han vill väl tydligen ha en hel 180cm stor säng för sig själv. Det får det bli ändring på, för jag tänker då inte flytta mig till soffan!

FOTO

Hittade en jättefin bild på Casper, som jag tog för lite mer än tre år sedan. Jag blir så glad av den här bilden, jag älskar den! Och honom också såklart. Jag ska beställa en förstoring på den och sätta in den i en silvrig ram i mitt vardagsrum. Frågan är om jag ska köra på denna färg eller svartvitt? Det tåls att fundera på.

HALSONT

Vaknade imorse av att jag hade riktigt ont i halsen. Och nu känner jag mig alldeles febrig. Det är inte direkt vad jag behöver inför den kommande arbetsveckan, eftersom att vi kommer ha massor att göra. Jag hoppas att det bara är något tillfälligt.

Ikväll ska jag försöka glo igenom en hel film, något som jag inte lyckades med igår. Somnade på stört. Imorgon är det måndag igen, vilket betyder att klockan ringer sådär tidigt igen.

Tack och godnatt!

SATURDAY

Dagen började bra på jobbet, men nu går det inte riktigt lika bra. Jag bara längtar efter att klockan ska slå 18.00, så att jag får åka hem.

Idag är det en vecka kvar till julafton. Dagarna bara springer fram. Jag är klar med alla mina julklappar, hur skönt som helst. Det enda som återstår är inslagningen. Det kan jag ta tag i ikväll.


FREDAG, HÄRLIGA FREDAG

Sitter på jobbet och äter lunch. Kyckling och chips med mangochutney, hur gott är inte det? En riktig fredagsmat.
Och äntligen är det fredag! Som jag längtat efter helg, så jag får vila upp mig inför nästa vecka. Då har butiken öppet till kl 20 några dagar. Så då hoppas jag på julrusch.


Vilken tur, jag behövde ingen "bad hair day" mössa idag. Vi lyckades färga mitt hår utan att det blev några missfärgningar.

Nej, nu ska jag äta färdigt, sen fortsätta jobba. Bye

BAD HAIR DAY

Nathalie var snäll och hjälpte mig lägga i lite slingor i håret. Hon gick precis hem, så nu sitter jag här med en blekning i håret. Jag har ingen aning om när jag ska skölja ur det. Jag som är van att gå till Johanna och göra sånt här, och då brukar jag inte oroa mig ett dugg. Är så tacksam för hjälpen igår av pappa och syster. Nu har äntligen mitt vardagsrums bord landat hemma hos mig. Jag jobbar ju från morgon till kväll så har inte hunnit hämta det. Men tack vare dem så finns det nu hemma hos mig, och jag är supernöjd! Tack för det. Kanske är dags för mig att skölja ur färgen nu. Eller? Vi får se hur jag ser ut i huvudet imorgon. Kanske jag ska köpa en mössa som många andra småtjejer har. "Bad hair day". Det återstår att se.

WORK ALL DAY

Sitter på ena jobbet och ska snart springa över till det andra. Dagen har gått väldigt fort, vilket är skönt!
Måste tillägga att jag är riktigt nöjd med min nya telefon. Och jag blir inte mindre nöjd när jag vet att jag kommer spara cirkus 400kr/ månad om man jämför med abonnemanget på min förra mobil.

WIHO

Sitter och pillar med min nya iPhone som äntligen kom hem idag. Men gu, vilken tid allting tar och jag fattar inte speciellt mycket. Men jag hoppas väl att jag kommer i säng i någorlunda bra tid eftersom att klockan ringer tidigt imorgon bitti.
Annars har den här dagen varit avskyvärt lång och jag längtar efter att få krypa till sängs. Vill helst få fart på den nya telefonen eftersom att jag säljer min andra imorgon.
Imorgon väntas ännu ett tolvtimmarspass. Skulle inte tacka nej till lite ledighet, men det får bli efter nyår. Jag är inte heller speciellt avundsjuk på Madelen som satte sig på flyget idag till Gran Canaria, nej inte alls.

iPhone 4S

Sitter på jobbet och längtar efter att få komma hem. Längtar även efter min iPhone 4S som jag beställde igår, kan knappt bärga mig. Hoppas verkligen på att den kommer imorgon. Nathalie vart så sugen när jag beställde min, så jag ska hjälpa henne beställa en ikväll, tillsammans med en kladdkakebit eller två.

Idag är det endast elva dagar kvar till Julafton. Tyckte vi nyss gick in i november månad. Hm, jag börjar bli lite skraj. Tänk om det kommer gå såhär fort hela livet? Usch, det hoppas jag inte.

TÄND ETT LJUS

Har precis tänt ljus i hela lägenheten. Helt sjukt att det redan är tredje advent! Vart tar all tid vägen?
Idag har jag spenderat eftermiddagen i stallet, eftersom det var den årliga Luciashowen. Det är så härligt att vara där, och jag blir så sugen på att börja rida igen. Synd att man inte har så mycket tid över nuförtiden.
Tog en kvällspromenad med Madde och hunden, och nu ligger jag i sängen med frusna händer och tår. Kvällen blir som vanligt väldigt lugn. Har precis diskat och gjort fint i köket, så nu tänker jag inte röra mig en meter från sängen.
Godnatt!

MYS

Jag har precis lagt mig i sängen under mitt underbara duntäcke. Ligger och tittar ut genom fönstret och ser alla dess fina julpyntningar i alla fönster på huset mitt emot. Själv har jag inte julpyntat alls, fast än julen är bland det bästa jag vet.
Dags för mig att ställa klockan, slå på en film och njuta av den sista timmen på denna lördagskväll. Imorgon startar jag dagen med fyra timmar i butiken och sen vidare till stallet på julshow.

ONE DESIRE

Har precis kommit hem efter några timmars bakning. Nu ligger jag här i sängen och vilar upp mig, innan det är dags att ta sig i kragen och åka till jobbet. Skönt att det endast är fyra timmar som ska göras. Men jag hade bra gärna skippat det känner jag. Jag är så otroligt trött på att jobba! Jag skulle vilja ta en sista minuten, långt långt bort härifrån. Vi får hoppas på att Jultomten är extra generös i år, så kanske man sitter på ett plan inom kort. Hm, tror jag ska ta mig en snabb titt på vad som finns och om man kan få åka någorlunda billigt, innan jag åker till jobbet.

TIRED

Nej, nu säger jag godnatt för idag. Imorgon ringer klockan prick 9.00, för då bär det ner till syster. Startar dagen hos henne med en julfrukost och därefter blir det som sagt en hel del bakning.

Ska även passa på att ta lite hjälp av Erica då, när det gäller bloggen. Vill fixa och trixa lite, så att den blir så som jag vill ha den och så att jag förstår lite mer. Nu så, ska jag ta hunden under armen och gå till sängs. Nattinatt. Puss och nyp i stjärten =)

HARD WORK

Sitter på jobbet och nu är det bara 5½ timme kvar. Längtar till morgondagen då jag ska spendera hela eftermiddagen med nära och kära hos min syster, med en massa julbak och pyssel. Det ska bakas lussebullar, pepparkakor, saffranskakor och en hel del annat. Ett stort plus till att det faller ner en hel del snö just nu! Julkänslorna kryper sakta men säkert fram. Ska även få träffa min lilla Casper imorgon, jag har inte sett röken av honom på en vecka. Längtar så mycket efter honom!

MONEY MONEY MONEY

Har precis kommit in efter en långpromenad i kylan. Det är så skönt att lägga sig under ett varmt täcke med en kopp té när man är alldeles fryssen och kall. Nu blir det bara att ta det chill, för imorgon väntas ett elva timmars långt arbetspass. Tog mig några extratimmar på Kiwans imorgon förmiddag, för extrapengar tackar då inte jag nej till.
Idag fick jag även höra att det är ett snöoväder påväg, och det ska tydligen vara här imorgon. Gu, vad mysigt! Tända min ganska så nya braskamin samt några ljus och bara njuta framför en bra film. Det är en perfekt fredagkväll, enligt mig. Nathalie vill att jag ska följa med henne till Sandviken imorgon efter jobbet och kolla på lusseinnebandy, men om det är sånt snöoväder som alla pratar om, så sätter jag mig helst inte bakom ratten. Aja, vi får se hur det blir med det. Man ska inte alltid lita på SMHI.
Nej, nu ska jag släcka ner för dagen och sätta på någon dålig film som jag kan somna till. Hej så länge!

THURSDAY

Natten har bestått av endast drömmar av olika slag. Känns som om jag knappt har sovit någonting fast jag egentligen sovit i cirkus nio timmar. Julen närmar sig och jag tycker att det är så mysigt att vakna, titta ut och se att det är vitt ute på taken. Hade glömt att det är tomtekväll här ikväll, typiskt att man jobbar. Det är så mysigt att gå där, då får iallafall jag riktiga julkänslor. Jag kanske hinner svänga förbi där på rasten.
Nu ska jag göra mig klar och åka ner med hunden till mamma och pappa. Sedan blir det en timmes lunch på Hanssons innan det är dags att röra sig mot Vendator. Hejhopp!

STAY JUST A LITTLE

Efter att ha jobbat i princip hela dagen, så har jag bara chillat hemma hos Nathalie tills nu. Imorse när klockan ringde så var jag så jäkla trött! Jag tänkte som de flesta andra mornarna, "ikväll när jag kommer hem ska jag gå och lägga mig på en gång". Men nu när jag ligger här i sängen så kan jag tametusan inte somna. Egentligen så skulle jag ju kunna sova ut imorgon, men eftersom att jag har hunden hemma så brukar han puffa lite på mig vid nio snåret. När man väl har kommit upp och tagit första koppen kaffe, så är man inte lika trött längre.
Imorgon blir det en efterlängtad lunch på Hanssons med Syster, Erica och Isac, innan jag ska vidare till jobbet.
Natti!

SNÖSNÖSNÖ

Sitter och försöker klura på hur man gör med bloggen, till exempel byta teckensnitt och hoppa några rader. Trodde inte att det skulle vara såhär svårt, men jag får väl ta hjälp av någon kunnig antar jag.
Jag har precis kommit in efter att ha varit på en morgonpromenad. Nu är det äntligen vitt ute, och jag är väl inte den enda som är glad över det.
Dags att äta och göra sig klar, jobbet startar klockan 13. Tjing!

TUESDAY

Har precis kommit hem ifrån systeryster. Tror ni inte att Isac går när jag kommer ner dit idag? Haha, men det var så roligt att se honom så glad och sprallig. Det går inte fort, men det går framåt iallafall. Har hunden här hos mig ikväll så han ligger här tätt intill och snarkar. Just nu håller jag på och uppdaterar min iPhone. Lat som jag är så har jag inte gjort det tidigare, men som jag brukar säga: "Bättre sent än aldrig". Har egentligen inte haft någon lust heller eftersom att jag snart tänker beställa en ny.
Nu ska jag ta en kvällsmacka innan jag kryper till kojs.

HEADACHE

Hemma efter att ha jobbat ett eftermiddagspass på Vendator. Nu ligger jag i sängen med världens huvudvärk, men har precis svalt ett par alvedon så jag hoppas att de gör susen. Imorgon blir det ingen sovmorgon, jobbar på Kiwans hela dagen imorgon. Efter det blir det att åka ner till systeryster och busa med lilla Isac. Vet inte om jag kan kalla honom liten nåmer, han kryper runt förfullt och har till och med tagit sina första steg. Även fast det glädjer mig att se honom växa och utvecklas så lär jag ju säga att han gärna får vänta ett litet tag till innan han börjar gå självmant. Men, han tycker nog inte likadant som sin moster.
Nu tänker jag slå på en film som jag kan somna till, och hoppas att huvudvärken är borta när jag vaknar. Helst av allt så vill jag att den ska vara borta precis NU. Sleep well!

SHOPAHOLIC

Har precis kommit hem efter att ha spenderat hela eftermiddagen i Valbo köpcentrum med Madelen. Tyvärr fick jag inte med mig speciellt mycket hem, men så är det när man inte har speciellt mycket pengar. Jag förstår inte varför det ska vara så svårt att hålla i plånboken, för hade jag haft pengar idag så hade jag garanterat handlat upp dem. Skönt att nästa månad kommer se betydligt bättre ut! Jag ser fram emot mellandagsrean.
Kvällen blir lugn, ska lägga mig under mitt varma duntäcke, slå på film och bara njuta av de sista timmarna av denna lediga dag. Imorgon börjar jag jobba helt och hållet på Vendator, vilket innebär sovmorgon för mig. SKÖNT!

LET IT SNOW

Sitter hemma hos mamma och pappa, blir bjuden på mat här ikväll! Inbakad fläskfilé, gorgonzolasås och hasselbackspotatis står på menyn, inte helt fel. Nu tänker jag inte röra en fena till ikväll.
Och ett stort plus till att det snöar, men ett stort minus till att det smälter bort lika fort.

BRR..

Äntligen städat färdigt för denna gång. Nu kryper jag ner i badkaret, sätter på lite bra musik och bara avnjuter sista timmen av denna fredagskväll. Är så otroligt fryssen, så funderar på om det är kallt i lägenheten eller om jag har feber? Vad jag kan minnas så brukar Hoforshus kunna dra på elementen på högsta värmen. Aja, det återstår att se hur man mår imorgon bitti.
Sleep well.

FREDAGSMYS

Håller på och storstädar här hemma, men nu kände jag för en liten paus. Om en halvtimme börjar idol, har inte följt det programmet men nu när det är så några idoler kvar så kan jag tycka att det är ganska spännande. Det blir att ta fram godispåsen och tända ett par ljus, så även jag får lite fredagsmys. Nathalie är här så tyvärr så får jag inte godispåsen för mig själv.

FÖRSTA DECEMBER

Tack vare att en vän tjatat på mig att jag ska starta en blogg, så tog jag tag i det -en tråkig torsdagskväll som denna. Dagen har bestått av jobb, as usual. Efter att ha jobbat fyra veckor i sträck så ser jag fram emot en helt ledig dag på söndag, då är det andra advent dessutom. Jag hoppas att det ramlar ner en och en annan snöflinga då också.
Nu blir det att slänga sig framför tvn innan det är dags för att sova. Imorgon ringer klockan kl. 06.45! Det ska nämligen motioneras litegrann innan det är dags för jobb igen. Tur jag har Marielle som motiverar mig. Jag är ju inte en sån som gillar när klockan ringer sådär tidigt. Helst kliver jag upp ca. 30 minuter innan jag börjar jobba.
RSS 2.0