EFTERLÄNGTADE LEDIGHET

Perfekt att kunna ta bilen till jobbet när det regnar! Snart är dagen slut och det ska bli så skönt att få vara ledig i två hela dagar. Imorgon ska jag hämta Casper ifrån skolan och bjuda honom på en fika på Hanssons. Det var inte igår jag träffade honom, så det ser jag fram emot.

Senare på kvällen bjuds det på tacos hemma hos systeryster med familj. Mysigt!

YEEY!

Bilen gick igenom! Jag är så glad!

BESIKTNING

Och digitaltvn funkar fortfarande inte. Så jag ringde till kundtjänsten på Canal digital, och tydligen så är det ett tekniskt fel i hela Hofors. Så inget tv-tittande idag.

Klev upp 0830 för att ta en promenad med Madde. Men planerna hann ändras. Ska åka in med pappa och besiktiga min bil, så förhoppningsvis går den igenom! Hoppas hoppas hoppas!

STÄDNING

Har hållt donat hemma sen jag kom hem ifrån jobbet. Har till och med gjort rent ett avlopp. Inte det roligaste eller fräschaste, men det är sånt som måste göras. När jag var klar och skulle skruva tillbaka alla delarna, så fick jag inte ihop dem igen. Efter en halvtimme så satt allt på sin plats igen. Innan detta så hade jag skärt upp honungsmelon, så när jag var färdig tänkte jag att jag skulle sätta mig framför tvn. Nej, då funkar inte digitaltvn.

Jag blir galen.

TRÄNINGSVÄRK

Idag värker det i varenda kroppsdel, så en vilodag känns inte helt fel. Ska strax göra mig klar och åka iväg till skolan för en dubbellektion i matte. Förstår knappt någonting i det kapitlet jag håller på med nu.

WE CAN DO IT

Två varv var det sagt och två varv fick det bli. Efter första varvet var jag helt slut, men efter några klunkar vatten så körde vi ett varv till. Och man är ju så nöjd efteråt! Men och andra sidan så tycker jag att all smärta och den jobbiga andningen försvinner när man sprungit ett tag. Men imorgon är det vila som gäller.

Är nöjd med dagen i övrigt. Jag har varit i farten näst intill hela dagen så nu är jag trött.

SHOPPING

Hann med en snabbvisit till Valbo och Sandviken med Madelen imorse. Köpte lite sommarkläder och städ- och tvättmedel. Och det bästa av allt, Madde bjöd på Subway. Tack för det!

Nu är det cirkus 2,5 timmar kvar sen blir det två varv runt Hammarn med Johanna!

KVÄLLSJOGG

Otroligt nöjd efter joggingturen runt Hammardammen med Johanna. Ikväll tog vi inte bara ett varv, vi tog oss runt två varv. Nu ser vi fram emot att klara av det igen på nästa joggingtur, som blir av imorgon. Heja oss!

TILL SALU

Hörlurar som är oanvända, ord.pris 400kr, nu 300kr eller bud!

MÅNDAGMORGON

Måndag igen, och ännu en ny vecka. Följde med Madde till gymmet imorse, och har precis ätit en välförtjänt och god frukost. Ska göra i ordning några matlådor inför arbetsveckan, och det får bli lax, igen. Det är ju så gott, men varierad kost, vad är det?



SOMMARVÄDER

Ja, det är precis vad vi har haft idag. Skönt för alla som har varit lediga. Jag hoppas att alla har spenderat hela dagen, eller hela helgen egentligen, ute i solen.

Hann säga farväl till Marielle, och det gjorde jag tillsammans med Felicia, Ylva-Li och Rebecca över en glass.

Kom precis innanför dörren. Har sprungit ett varv runt hammarn. Och denna gången utan Johanna, så musiken fick vara min vän. Sprang på 17.30 minuter, så tiden var ju bra för att vara mig. MEN FY, vad tråkigt det var att springa utan Johanna, min egna träningscoach. Imorgon får jag äntligen springa med henne igen!

TRÖTTAST OCH PIGGAST

Sov alldeles för många timmar inatt, så när klockan ringde var jag tröttare än tröttast. Men en kopp kaffe ute i det härliga vädret gjorde mig piggare än piggast.

Nu är jag på jobbet och även idag ska jag agera coach. Tycker det är kul med lite variation i arbetet. Jobbar till 1800, sen ska jag möta upp Marielle och ta farväl av henne, ännu en gång. Hon åker tillbaka till Norge imorgon igen. Att hon aldrig kan hålla sig hemma!

LÖRDAY

Har jobbat i stort sett hela dagen idag och fick agera coach. Efter jobbet tog jag cykeln ner till bror och Emelie innan jag cyklade vidare till Annsofi för en promenad runt Lissjön.

Nu är jag helt slut, så det är dags för mig att sova och ladda inför en ny arbetsdag och en ny arbetsvecka.

GÖTT MED GODIS

Cyklade iväg och köpte en godsipåse, för den var jag värd. Var och sprang runt hammardammen med Johanna ikväll, det tog oss 18 minuter. Så ikväll är vi så nöjda, så nöjda! Det går framåt nu och det känns så bra.

Nu ska jag börja mitt godisätande till någon bra film eller serie. Det är lika bra jag äter upp allt, så den inte springer iväg för mig.

SOOOOLOCHVÄÄRME

Klockan ringde 0830, klev upp fastän jag var alldeles för trött. Trampade iväg och tränade med Madde.K sen mötte vi upp Madde.H för en långpromenad i det fantastiska vädret. Idag är det sommar, PÅ RIKTIGT!

Hann med en lunch på Hanssons med Marielle. Som är hemma i Sverige över helgen bara, så då måste man passa på! Vi satt ute och åt, drack kaffe och hade det mysigt.

Skulle mer än gärna gå i ett par shorts om det inte var för mina vita ben. Nu gäller det att spendera all tid i solen när man inte jobbar. Superhärligt!

WINNER

Kom precis hem efter en pw/joggingtur på nästan 6km med Nathalie. Nu rör jag inte en fena till ikväll.

På tal om något helt annat så vann jag en tävling på jobbet idag. Med en ledning på två försäljningar tog jag hem vinsten. Ett par hörlurar, ett mjukisdjur och en t-shirt med svampbob fyrkant på, och lite andra småsaker som har med Disney att göra.

HELLO SUNSHINE!

Du bara måste stanna kvar härliga, härliga sol. Får så otroligt mycket energi och ett toppenbra humör av detta väder.

Har hunnit med en lunch på Hanssons med en saknad vän idag. Då pratar jag om ingen mindre än Rebecca. Det är inte ofta vi hinner ses, så då får man ta vara på tiden när man väl ses.

HALLELUJA

..ja, det kan man verkligen säga. Jag klarade matteprovet idag. Jag tänker aldrig lösa ett tal till som har med geometri att göra. En klapp på axeln ska jag ha!

Har tagit en promenad med Elsa och hälsat på mamma. Ska strax gå ner med henne till moster, så ska jag åka och jobba.

SNOOZE

Hade hoppats på att jag skulle orka ta mig upp lite tidigare imorse. Men då vovvisen Elsa fortfarande sov så utnyttjade jag den berömda snooze-knappen ett par gånger.

Nu har jag varit ute och rastat henne och ätit frukost. Kanske man ska plocka fram matteboken nu då? Men det är ju så tråkigt.

SOMMARVÄDER

Dagen har varit riktigt bra, och för att inte tala om det fantastiska vädret vi haft idag. Nu är inte sommaren långt borta!

Min kusin och Fia har blivit inlagda på sjukhus igen, så jag är hundvakt åt Elsa. Vi tog en längre promenad runt hammardammen med Annsofi och Nemo, så hon fick leka och springa av sig lite. Det gjorde iallafall susen, för nu sover hon som en stock.

Godnatt.

HALLOJ

Gårdagen bestod av en massa pluggpluggplugg och äntligen börjar jag förstå. Ska plugga en hel del idag också, så att jag klarar provet imorgon.

Var och tränade med Madde tidigare och nu har jag precis ätit lite frukost. Om en timme hämtar Johanna upp mig så åker vi vidare till Gävle en sväng. Och ikväll ska jag jobba en kortis. Med andra ord kom den här dagen gå undan med en jäkla fart!

DISAPPOINTED

..är precis vad jag är nu. Jag klarade inte matteprovet som jag gjorde idag. Ett omprov är inte riktigt vad jag har tid för just nu. Men vad gör man? Jag har omprov på onsdag, så bättre lycka nästa gång!

Tack vare Sandra kan jag stanna hemma från jobbet och plugga järnet ikväll. Tusen, tusen tack!

MATTEPROV

Sitter och äter frukost till Extreme Home Makeover och ska snart ta fram matteboken, igen. Har ett prov i eftermiddag, denna gång i geometri som inte är min starka sida i matten. Men jag kan bara göra mitt bästa!

Denna vecka jobbar jag från 17.15-21 hela veckan förutom helgen. Det känns bra, då jag behöver gå på mattelektionerna och vila upp mig lite.

GLASSDAGS

Avslutade kvällen med en kort promenad till Time med Madelen för en glass.

Trots en iskall dusch och en iskall glass så slutar jag inte svettas efter dendär helvetesdrycken. Fasiken!

INGEN VITAMINDRYCK NÄSTA GÅNG

Helt skakis efter en springtur med Johanna. Vet inte vad det var som gjorde att det var så jädrans tungt idag, men vi slog våran rekordtid när vi springer tillsammans iallafall.

Det kanske gick så pass tungt för att jag drack en "Celsius vilda bär" en timme innan. Det är en uppiggande vitamindryck som ska öka prestationen och tydligen ska den göra så att kroppen förbränner mer än vanligt. Jag kan säga att just nu tror jag inte på nåt av det.

SÄLJES

Säljer min byrå Aspelund från Ikea. Kan eventuellt tänka mig att byta mot en vit malmbyrå.

Intresserad?
Lämna en kommentar!

JOGGA MED BARNVAGN

Har precis sprungit runt hammardammen med Johanna och lilla Lykke. Idag gick det ganska tungt, och det var nog för att vi sprang fortare än vad vi brukar och för att vi drog Lykke i vagnen. Herregud vad jobbigt det var att springa med en vagn! Måste tillägga att Johanna drog vagnen nästan hela vägen, jag drog högst 70 meter. Bra jobbat, min vän!

Är helt slut i kroppen, så nu ska jag inte röra en fena till.

DAGENS GODA GÄRNING

Tog en springtur på 3km med Johanna och avslutade med en promenad på 4km med Madelen. När vi nästan promenerat färdigt ser vi en berusad man som ligger på backen och har slagit i huvudet. Vi ringde direkt 112 och han fick hjälp. Ja, dagens goda gärning!

Men ack så fryssen vi blev, från att vara svettig till att stå helt still utomhus i en timme. Men huvudsaken stackars gubben mår bra!

HELG.. IGEN

Tog tag i städningen igår och när jag väl var igång så blev det en storstädning. Så lättad över att ha det klart, så kan jag njuta av helgen jag också.

Ja, det känns helt sjukt att det är helg igen. Vissa dagar har jag glömt vad det är för dag, för att tiden går så jäkla snabbt.

GOOD DAY

Hemkommen efter en heldag ute på vift. På vägen dit blev det tre stopp, ett i Horndal på "min lilla mormor och jag", ett i Sala på en hästprylsaffär och ett på Ikea för en lunch. Efter det åkte vi hem till Petra på fika.

Det har varit en mycket bra dag. Jag som hade tänkt städa, men jag är helt slut. Men jag ska, snart..

En bild på mina systrars góbitar:

LETS GO!

Blä! Vad trött jag var när klockan ringde. Har hunnit med ett varv i skogen med Madde, så nu känner jag mig något piggare. En frukost på det här så är jag redo för dagen!

Som sagt så åker jag med syster och halva hennes familj till min andra syster och hennes familj. Jag har längtat efter dem, då vi inte träffas särskilt ofta. Och det är superskönt att få vara ledig idag innan jag ska jobba fredag, lördag och söndag.

VÄSTERÅS

För prick ett år sedan hade sommarvärmen redan anlänt, om jag minns det rätt? Kom igen och visa dig nudå, solen!

Nu ska jag lägga mig, klockan ringer 0800 imorgon bitti. Kl 1000 sitter jag i bilen mot Västerås till syster. Åker med min andra syster och halva hennes familj. Kommer nog bli en superbra dag!

GO(L)FIS-BILEN

Tyvärr så gick inte bilen igenom besiktningen av olika anledningar, tråkigt nog. Jag hoppas, hoppas, hoppas att detta går att fixa till ett någorlunda bra pris. Men jag har ju klarat mig utan bil hittills, och behöver jag bil så har jag möjlighet till att låna. Men det är jäkligt skönt att ha egen bil, det ska jag inte sticka under stolen med.

Åter tillbaka till jobbet! Tre timmar kvar, sen ska jag ut och jogga med Johanna.

100% ENERGY

Just nu ser jag fram emot morgondagens två träningspass. Först ska jag till gymmet på morgonen med Madde, sen på en joggingtur med Johanna efter jobbet. Kommer helt klart somna på nolltid imorgonkväll!

Nu ska jag försöka slå in storasysters present lite fint. Åker till henne nu på torsdag då det inte blev något sist. Ska fira henne som fyller nu om en vecka och lilla Hugo som fyllt 2 år.

TISDAY

Började dagen med en långpromenix på 1,5 timme med Isabella, Caroline och rottweilern Lexie.

Timmarna har sprungit förbi på jobbet och jag hoppas att det fortsätter så ända till kl 21, för då får jag åka hem.

VÅGA SÄGA NEJ TILL GODIS OCH VÅLD

Är så otroligt hungrig.. och godissugen. Har fuskat nåt så otroligt den senaste tiden, så från och med idag börjar jag om! Jag klarade det förra gången så jag vet att jag kan göra det igen.

Om femtio minuter får jag hoppa på cykeln och bege mig hemåt.

PIC-COLLAGE

SUN(NY)DAY

Mår betydligt bättre idag, men tröttare har jag nog aldrig varit. Jag undrar om det kanske är en förkylning på G. Jag hade tänkt att städa när jag slutat jobbet kl 18, men som det känns nu så kommer kvällen spenderas framför tvn med en kopp te.

Ja, städningen får nog vänta..

LÖRDAG VARE JA

Har spenderat kvällen hos mamma och pappa. Nu har jag precis kommit hem och tagit plats i soffan. Hade tänkt mig en lugn och sansad kväll i soffan nu när jag inte mår som jag ska. Men det enda jag hör är dunkande och hög musik från olika grannar. Jaja, det är ju trots allt lördag!

Detta glömde jag ganska snabbt när jag fick ett fantastiskt fint sms av min vän Madde.K. Det du skrev gick rakt in i mitt hjärta!

GRATTISx2

Vaknade upp imorse med yrsel, kallsvettningar och illamående. Detta var inte vad jag hade tänkt mig eftersom jag skulle in till Falun och fira Emma ikväll. Det är Emmas och Julias 20-årsdag, en massa grattis till er mina fina tjejer!

Och ett stort grattis till min storasyster och Geir på eran bröllopsdag!

HAPPY BIRTHDAY

Har haft en trevlig kväll i Gävle med fina tjejer, god mat och tårta. Vi firade Julia och Maria som fyller 20 år. Kom precis hem då det inte blev någon utgång för mig. Men jag hoppas att tjejerna får en grym kväll där inne!

Här kommer lite mysiga bilder från kvällen:

 

 

FRIDAAY

Gjorde matteprovet idag och fick det rättat på direkten. Kan med stor glädje säga att jag klarade det. Så nu slipper jag tänka på allt som har med fullständiga andragradsekvationer att göra.

Fick komma in och jobba lite tidigare idag med. Dock slutar jag två timmar tidigare istället. Ska in till Gävle med några tjejer och fira Maria och Julia som fyller 20år idag/imorgon. För mig blir det dock bara mat och ett glas cocacola då jag ska köra in och hem. Jag blir inte särskilt långvarig då jag ska upp och jobba imorgon.

SPÖREGNAT..

..har det gjort i Hofors nästan hela kvällen. Lånade med mig ett paraply från jobbet när jag skulle cykla hem, men det gjorde inte mycket nytta. Och det tog mig desto längre tid att komma hem, för det var inte det lättaste att cykla med det.

Har precis gjort iordning några matlådor och det fick bli lax igen. Skulle kunna äta det dag ut och dag in, så det är tur att det är nyttigt iallafall. Börjar känna mig riktigt trött, kan det vara för att jag vet att jag måste plugga några sidor matematik innan jag lägger mig? Ja, jag tror det. Men jag har prov imorgon, så att plugga nu är ett måste.

EXTRA-CASH

Klockan ringde 08.30 imorse och jag var skittrött rent ut sagt. Det fanns inga bortförklaringar då jag visste att Madde skulle stå och vänta på mig utanför gymmet 30 minuter senare.

Syster och Erica bjöd på god lunch några timmar senare. Jag blev inte så långvarig då jag fick komma in tidigare till jobbet. Lite extra cash tackar jag inte nej till!

EKVATIONER HIT OCH EKVATIONER DIT..

Sitter framför tvn och smälter pannkakorna jag precis åt. Har varit på två timmar matte, så det behövdes lite energi. Har känt mig ganska osäker på om jag kommer klara matten eller inte, då jag för det första tycker det är riktigt svårt och för att jag inte har jobbat på så pass fort som jag måste. Idag fick jag göra upp en planering som ska göra att jag åtminstone får ett godkänt. På fredag har jag ett prov i bland annat "Fullständiga andragradsekvationer", som jag äntligen börjat förstå någorlunda.

Så nu håller jag både tummar och tår!

VACKERT..

..runt Hammardammen en tisdagskväll.

STOLT..

..över mig själv och min vän Johanna som tog oss runt hammardammen två varv. Måste även poängtera att vi joggade 1,5 varv och gick pw 0,5 varv. Så en massa cred till oss!

TISDAY

Har hunnit med en hel del idag faktiskt. Tog en morgonpromenad med Isabella när jag vaknat till. Efter det kom syster, Isac och Erica hem till mig på fika, innan vi åkte ner till Johanna. Både Linda och Erica blev klippta medan jag myste med barnen. Sist men inte minst tog jag en glass med Annsofi på Time.

Nu har jag jobbat nästan halva tiden av detta pass. Efter det ska jag och Johanna försöka hinna med två varv runt hammardammen innan det blir för mörkt.

KLUBBAD SÄL

Cyklade hem fort som attan efter jobbet och bytte om. Sen hämtade Johanna upp mig, så gick vi en powerwalk blandat med jogging runt hammardammen. Ett bra avslut på kvällen, då jag märkt att jag blir extremt trött av promenader. Så nu kommer jag nog somna lika fort som en klubbad säl.

SUMMERFEELINGS

Klockan närmar sig 20 och solen har inte gått ner än. Sommarkänslorna bara kryper i kroppen på mig. Längtar så otroligt till soliga dagar och varma sommarkvällar. Fågelkvitter och doften utav grillat varje dag!

Komsi komsi sommaren!

KLUMPIGT..

..gjort av mig som lyckades tappa bankomatkortet ur fickan när jag var på promenad. Kortet är nu spärrat och jag har beställt ett nytt. Tur att internetbanken finns.

Har lagat ihop lite mat, så ska dra mig mot jobbet och jobba en kortkväll.

LÅNGPROMENAD

Med min hundvän Elsa!

SÖNDAGSTRÖTT

Cirkus en och en halv timme kvar på jobbpasset och tröttheten börjar ta över. Trots att jag sov så många timmar inatt. Slog precis ut en kaffekopp över hela bordet, så jag insåg att jag inte borde dricka mer kaffe idag. Men det är ju trots allt söndag, så att vara söndagstrött är inte ovanligt.

Konstigt nog ser jag fram emot att få komma hem och städa. Sen hämta upp Elsa och ta en lång promenad. Förhoppningsvis stannar solen ett par timmar till!

GODDAG!

Det är så härligt med sol, trots att det inte är så varmt ute. Humöret blir tusen gånger bättre och man får en massa energi. Dock så kommer jag inte spendera mycket tid ute idag, förutom cykelturen till och från jobbet.

Ikväll ska jag vara hundvakt åt min kusins hund Elsa, då han och hans tjej ligger inne på sjukhus. Det är bra att man kan hjälpa till på något vis, så får vi hoppas att de kommer hem och mår bra snart!

DAGENS FYND

Har haft en mysig dag i Rättvik med familjen. Köpte (som vanligt) en massa strumpor, ett par mjukisbyxor och ljusstaken som jag visade i förra inlägget.


Nu umgås jag och äter gott med Emma och Felicia. Det var inte igår!

ETT FYND PÅ LOPPIS

Endast femtio riksdaler!

RÄTTVIKSMARKNADEN

Kl 08 stod jag på gymmet, en lördagsmorgon. Det behövdes verkligen då jag inte varit där sen i måndags.

Nu inväntar jag syster som ska hämta upp mig. Jag ska följa med henne, Erica och lille Isac till Rättviksmarknaden. Där möter vi upp pappa, mamma och moster som redan är där. Men jag hoppas på att vädret blir liiite bättre!

FREDAGSKVÄLL

Mina händer blev till is när jag cyklade hem från jobbet. Jag hoppas att vädret vänder nu, så vi får tillbaka värmen igen!

För övrigt så är det fredagkväll, då man slutar en timme tidigare på jobbet. Jag har tagit plats i soffan framför tvn och hoppas på att det ska visas nån bra film eller dokumentär!

KOM TILLBAKA SOLEN

Har sovit som en gud inatt. Välbehövligt efter förra natten. Jag vaknade upp med ett strålande humör och tittade ut. Snö, en massa snö i maj månad?! Det går inte ihop för mig.

Just därför drar jag täcket över huvudet och sover någon timme till.

SOVDAGS

Ska lägga mig och försöka sova nu. Ska kliva upp tidigt imorgon för att kanske hinna med ett träningspass och göra iordning en matlåda. Lax står på menyn, gud så gott!

RONNY&RAGGE-VÄST

SÖMNLÖS NATT

Det har varit en jobbig natt med extremt lite sömn. Nu har jag druckit ett par koppar kaffe, så både kropp och själ börjar komma igång. Ber till gudarna att jag kan sova ikväll!

Nu ska jag återgå till jobbet igen!

ANDRA MAJ

Startade dagen med en promenad på 6,5km. Gick upp till Robertsholm och mötte upp Annsofi, så gick vi med hundarna runt hammardammen.

Nu är jag tillbaka på jobbet och ska vara här till 2100 ikväll.

SOLIG KVÄLL

8.22km var det runt lillgösken, och det känns i både ben och huvud. Slängde i två tvättar när jag kom hem sen somnade jag till en stund på soffan.

Det är såna här soliga, varma kvällar man ska vara ute och grilla. Sitta på en filt nånstans eller på en brygga vid vattnet och bara njuta!

HÄRLIGA VÄDER!

Please stay!

FÖRSTA MAJ

Kan inte riktigt förstå att det redan är maj. Sommaren är snart här på riktigt. Som jag längtat!

Det är riktigt fint väder idag, så nu har jag svirat om till promenadkläder. Ska ta en promenad runt lillgösken tillsammans med Annsofi, lille Isac och chowchowen Nemo. Sköönt!

SISTA APRIL I BILDER

FYRVERKERIER

Fick se både kasen och fyrverkerier uppe vid tolven. De smällde nere vid vattnet och det var så fint! Allting blev hundra gånger bättre när jag träffade på mitt lillhjärta Casper där.

Kvällen avslutades hemma hos Madde med mys, chips och dipp. Nu är jag mätt och belåten! Dags för att sova!

RSS 2.0