FIKA

Har haft Annsofi, Johanna och lilla Lykke här på fika. Så mysigt!
Kom precis innanför dörren efter att ha gått runt hammardammen.

Dags att göra en matlåda till ikväll innan det är dags för att göra sig klar och dra sig mot jobbet.

NATTI

Det var inte så farligt som jag trott, att vara tillbaka i skolbänken igen. Får väl se hur jag känner när man ska göra de där satans proven. Äh, det ska bli skönt att få det överstökat.

Imorgon bitti ska jag försöka komma i upp i tid. Ska försöka hinna en vända till gymmet innan finaste Johanna och lilla söta Lykke kommer hit på fika. Det ser jag fram emot!

Kanske dags att släcka lampan, så man kommer upp då!
Godnatt.

SKOLSTART

Upp och hoppa! Idag är första skoldagen sen sju månader tillbaka. Spännande, men däremot känner jag mig fortfarande skoltrött. Men det är bara en kurs som ska läsas, nämligen Matte B.

Och kvällen ser ut som alla andra kvällar. Jobba!
Tack och hej!

SÖNDAGKVÄLL

Nu har jag städat färdigt, äntligen! Jag älskar när det doftar nystädat i hela lägenheten. Annars har jag inte så mycket för mig mer än att jag lägger ut grejor på "Köpes/säljes/bortskänkes Hofors/Torsåker". Har en del smågrejor som bara är i vägen, som man lika gärna kan sälja iväg för ett par guldtior eller tre. Några stycken har redan nappat, tummen upp för det.

Så nu springer jag runt och letar efter saker att sälja, haha. Men det verkar vara slut på saker nu på ett tag. Jag kommer väl igen om en vecka igen. Skämt å sido, det här kan man ju få in mycket pengar på!

TRÄNINGSVÄRK

Träningsvärken kryper fram efter gårdagens träning. Det gillas inte, men man känner iallafall att man har gjort något.

Slutar jobbet om knappt 30 minuter, så jag laddar inför att åka hem och storstäda och eventuellt måla lite.

GODMORGON

Här är lampan och ljuslyktorna jag köpte igår. Blev riktigt nöjd!

Äggen är på kokning, mums! Ska iväg och jobba till kl 11.

Ha en bra dag!

MIN LILLA MORMOR OCH JAG

Ja, det var en mysig liten butik. Köpte två ljuslyktor och en lampa. Lägger upp en bild lite senare.

Nyss avslutat en timmes långt träningspass med Frida. Riktigt jobbigt men det är så skönt när man är färdig.

PROPPMÄTT

Dags att krypa till kojs. Har haft en myskväll tillsammans med Julia och Frida, vilket inte händer alltför ofta. Nu kan jag knappt vända mig om i sängen tack vare pizza, cheeseballs och popcorn.


Imorgon blir det inte att dra sig i sängen till eftermiddagen. Jag och Frida åker till en butik som heter "Min lilla mormor och jag" som ligger i Horndal imorgon förmiddag. Spännande!

Godnatt.

SPORTLIFE

Ligger fortfarande kvar i sängen. Blir väldigt bortskämd nu när man bara jobbar kvällar. Men, jag får passa på nu för snart kommer de där 12-timmars passen igen. Och då blir det inte till att lata sig någonting!

Nu ska jag iallafall sätta fart. På med joggingskorna och ut på en långpromenad, så ska jag svänga förbi Hoforshallen och hämta mitt nya gymkort på Sportlife. Då kan man simma och gymma, det låter som en bra kombination. Eller hur?


Nej, nu tickar klockan lite för fort. Nu måste jag sätta fart!

THURSDAY

Kom precis innanför dörren. Har hunnit med en lunch med syster, lille Isac och Erica. Sen en långpromenad med Annsofi.

Dags för mig att hoppa in i duschen och göra mig klar. Ska nämligen bara jobba en kort kväll idag.

Hej så länge!

VÄGGSTÄLLD SPIS

Har precis kommit hem från jobbet. Nu när man fått lön så är det dags att göra det som de flesta gör i slutet på månaden. Nämligen betala räkningar, som alltid är lika kul. Eller inte!


Bilden är på min älskade braskamin som jag köpte för ett par månader sen. Hade sån tur att jag fick köpa skyltningsexemplaret, så jag fick 25% rabatt. Den kostade mig 3000 riksdaler, och den är värd varenda liten krona.

MORRONTRÖTT

Idag fick jag äntligen dra ut tanden, och kan inte ens beskriva hur skönt det är. Nu kan jag äta utan några som helst problem. Har tandläkarskräck så det bara sjunger om det, men nu känns det okej om jag ska behöva dra ut fler tänder framöver. Det var inte så farligt som jag trodde.

Kvällen blir lugn, ska lägga mig tidigt för att kunna komma upp tidigt imorgon. Kan vara skönt att komma upp i tid och hinna med en hel del saker. Men som jag sagt tidigare så älskar jag att sova. Men det är värt ett försök iallafall.

Så jag säger tack och godnatt.

FINALLY

Sitter på jobbet och är sjukt nervös. Om en timme ska jag vara hos tandläkaren för att dra ut den här satans tanden. Äntligen!

SMOOTHIE

Har precis diskat klart min jättedisk, och nu har jag packat upp min efterlängtade Blender. I den kommer jag blanda många olika smoothisar bland annat. Till den har jag köpt en bok där det finns 200 olika recept på smoothisar och juicer. Mums!

Nu lägger vi bullarna och kakorna på hyllan, för det här är då mycket godare och nyttigare!

HELLO

Det har varit en väldigt seg dag. Jag har åtminstone tvättat. Men det är väl så en söndag ska se ut.

Imorgon ringer klockan väldigt tidigt, och för första gången så är jag glad över det. Ska ringa tandläkaren angående denna j*vla visdomstand, som inte annat än vill göra mig illa. Jag som annars är rädd för tandläkaren, går nu gärna dit kl 7 imorgon bitti om det skulle vara så.

LÖRDA

Godmorgon, eller goddag kanske man ska säga. Så skönt att få sova ut nu och veta att jag är ledig heela dagen. Ska ta och göra iordning lite mat, sen kommer Madelen hit. Helst skulle jag bära med mig mitt duntäcke överallt idag, det verkar vara extremt kallt ute.
Komsi komsi sommaren!

BLICKA FRAMÅT

Det har varit en lång dag, Izor är det enda som funnits i mina tankar. Kan inte förstå att jag aldrig mer kommer få träffa honom. Men nu måste jag försöka blicka framåt och tänka positivt, trots att det är svårt.

Slutar om 45 minuter, och då har jag ledig helg. Ska bli så skönt!
Ha en supermysig fredag!

ÄLSKADE LILLA DU

Tagit farväl av min älskade lilla hund idag. Så otroligt jobbigt, men så skönt att veta att han slipper ha ont. Men herregud, vad jag kommer sakna dig!
Sen tog jag och Annsofi en promenad runt hammardammen, var så skönt att få rensa tankarna lite.

Tillbaka på jobbet nu, låt denna dag gå undan fort.

COFFEE

Ingen bra start på dagen idag. Vaknade upp med tandvärk (fuck visdomständer!) och nästäppa. Drog igång dagen med lunch på Hanssons med syster, isac och erica. Några koppar kaffe nu så.

Och grattis till min fina vän Madelen som alldeles precis klarat körkortet!

SWEET LITTLE FRIEND

Har bara jobbat halva dagen idag, så på kvällskvisten har jag spenderat den mesta tiden med hunden. Just nu ligger jag till kojs, och hoppas på att jag kan sova bättre i natt än den förra. Då jag vred och vände på mig i en evighet, kändes det som iallafall. Ligger och gruvar mig inför fredag, då jag ska ta farväl av min hund, min bästa vän. Kan inte ens föreställa mig hur jobbigt det kommer vara. Men jag försöker intala mig själv hela tiden om att det är det bästa för honom. Älskade lilla vän.
Godnatt.    

LOVE

Myser med bästa vovven.

SVULLO

Sitter i köket i min ensamhet och äter rostade mackor med marmelad. Dessa mackor kan man äta ihjäl sig på. Efter fyra mackor, (då man borde vara mätt), "BARA en till, en endaste liten macka till. Äh jag slänger i två för säkerhetens skull". Slutar med att man ätit åtta mackor. Inte okej.

PROVIVA

Kom precis hem, har varit och tittat på Carolines nya lägenhet. Riktigt fin och fräsch lägenhet! Har hunnit med en kvällsmacka och ett glas juice nu när jag kom hem. Inte vilken juice som helst, min favoritjuice. Proviva apelsin och mango med fruktkött, ja ni hör ju bara. Mums!

Godnatt!

HJÄRTA

MÅNDA

Tillbaka på jobbet igen, pigg som en mört. Tack vare allt kaffe jag druckit denna förmiddag.

Bäst att jobba på lite nu så ska nog denna dag gå undan. Slutar kl. 21 och då blir det bara lugnt!

SÖNDAG

Efter denna dag så känner jag mig inte annat än utvilad från topp till tå. Imorgon börjar jag jobba igen, och just nu känns det bra ju fler timmar jag får jobba i och med att det är så lite jobb nu i början på året. Det kommer bli tufft med lite pengar, men det är bra att lära sig hur man klarar sig med lite pengar också.

Ligger och funderar över hur kallt det är ute. Det är ingen frost på bilarna, så det borde inte vara särkilt kallt. Haha, jag klarar mig gott och väl utan en termometer! Jag ska iallafall på med joggingbyxorna och ut på en promenad, med bra musik i öronen såklart.

STÄDDAGS

Tro det eller ej, men har inte ens klivit upp ur sängen än, och då är klockan snart 15.00 på eftermiddagen. Precis vad jag behövde! Nu ska jag ta tag i lite tvätt och städning. Så skönt att ha det klart när det är dags för jobbvecka igen.

20-ÅRS KALAS

Godmorgon, eller kanske goddag. Ligger fortfarande i sängen och tar det lugnt, fast jag egentligen borde städa. Men det får jag ta tag i en annan dag. Ska snart ta och göra mig i ordning för att dra mig ner till Fagersta. Det är nämligen kalas för Erica som fyllt hela 20 år. 20 ÅR(!) Åh, tiden bara rinner iväg.

NALLEBJÖRN

Klickade hem en såkallad Blender idag. Har aldrig hört det namnet tidigare men det är en sån pryl som man kan göra till exempel smoothie eller milkshake i. Det var på rea på netonnet, så jag kunde inte låta bli. Endast 199 riksdaler.

Nu har jag äntligen helg, trots dagens tråkiga och sorgliga besked. Ett besked som jag egentligen väntat på länge, men förträngt det. Min lilla nallebjörn till hund mår inte bra, så vi är tvugna att ta beslutet. Han är snart 11 år och han har levt ett underbart liv. Det känns bara så fel, jag önskar att jag fick ha honom kvar föralltid. Imorgon är det bara du och jag, hela kvällen. Min bästa, bästa vän. Och världens bästa hund.

VÅFFLOR

Syster bjuder på våfflor. Mums!

LYKKE

Sista dagen i butiken idag, så nu har jag bara ett jobb ett tag framöver. Fast jag hoppas ju att jag behövs där snart igen.

Ikväll har jag äntligen fått träffa lilla Lykke. Johanna och Mattias otroligt fina dotter. Knäppte en hel del kort, så kunde inte hålla mig från att lägga upp ett på sötisen!

Godnatt!

LAST DAY

Är på jobbet och ska precis göra klart inventeringen. Jag blir helt slut i huvudet av att räkna så mycket. Sorgligt nog är det min sista dag på Kiwans idag. Men som alltid annars så brukar jag få hoppa in någon gång ibland sådär.

Ikväll ska jag äntligen få träffa lilla Lykke! Åh, som jag längtat.

EARLY MORNING

Ni vet när man kliver upp på morgonen, och knappt innan man fått på sig morgonrocken så längtar man redan tillbaka till sin säng. Att bara få krypa in under täcket och sova ett par timmar till. Så var det för mig imorse, sjukt jobbigt. Men som tur var gick dagen riktigt fort.

Räknar ner till en ledig helg, endast tre jobb-dagar kvar. På tal om jobb så är det snart dags för att lägga februarischemat. Funderar på om jag för en gångs skull ska passa på att vara ledig i början på februari, i ungefär fyra eller fem dagar. Skulle sitta finfint just nu.

Nej, nu tar jag vovven under armen och kryper till kojs. Imorgon ringer klockan strax efter tuppen.

EXTRACASH

Precis kommit ut ifrån duschen, och ska precis kura ihop mig i sängen med ett par avsnitt av nånting. Vad det blir för serie får vi se. Dagen har varit väldigt seg, men ändå inte. På något konstigt vis.

Igår fick jag en herrbetjänt av mamma och pappa. Ni vet, en såndär gammal sak som man kan hänga kläder på. Den blev väldigt speciell för mig när jag fick höra att pappa fick den av farmor och farfar när han var liten. Den är träfärgad, men jag tänker måla den vit. Den kommer bli så fin! Jag slänger upp en före och efterbild när allt är klart.

Imorgon väntar ett 12-timmarspass, inte något jag gillar direkt, men däremot så gillar jag när jag ser att det rullar in lite extracash på kontot sådär.

SÖNDAGVA

Världens bästa Casper.
i love u

SNOOZE

Precis klivit upp ur sängen. Det är så skönt att klicka på snooze-knappen några extra gånger innan man kliver upp. Börjar jobba om cirkus en timme så nu ska jag göra mig klar, åka och handla någon god lunch och sen dra mig mot jobbet.

See ya

WHAT A DAY!

Vilken otroligt underbar dag! En otroligt fin, underbar vän vid namn Johanna, och hennes sambo Mattias fick sin lilla dotter på förmiddagen idag. Åh, vilken lycka. Hon är så otroligt söt, jag ser fram emot att få träffa den lilla! 

På eftermiddagen tog jag och syster en promenad ner till lilla Thea's kalas. Tiden går så otroligt fort, jag hinner inte ens med. Kan inte förstå att Casper fyller hela 8 år om två månader. Hm, kan ni snälla stanna till ett tag? Faster (låter som om jag vore 50 bast, jag vet!!) hinner inte med.


På kvällskvisten nu har jag varit och fikat nere hos syster, alltid lika mysigt. Kom precis hem och nu ska jag krypa till kojs. Imorgon är det jobb som gäller hela dagen.

SÖTIS

Grattis älskade lilla Thea på din två-årsdag. Puss på dig!

FÖDELSEDAGSBARN

Sitter och väntar på att pappa ska komma hit. Vi ska dra oss in till Ikea så att jag kan köpa nya resårmadrasser till sängen.


Senare blir det kalas för Thea som fyller hela två år idag. Grattis till dig älskade lilla hjärta!

GOOD DAY

Dagen börjar med ett glädjande besked! Den kunde inte börja bättre.

Nu, jobb till kl 20 sen är det fredagsmys!

STUDENTEN

Åh, vad jag saknar att gå i skolan. Här är en bild från studenten, -11. Alla är så lyckliga och glada.

På tal om det så vill jag bara dra täcket över huvudet, somna och vakna upp när sommaren är här. Jag vill ha varma dagar, fulla av sol och värme. Men ja, det där med att dra täcket över huvudet kan man bara drömma om.

SLEEPYHEAD?

Jag förstår inte varför jag inte kan somna. Jag har alltid varit kvällstrött men även morgontrött, men nu kan jag inte somna förrän klockan är ungefär tre på natten. Det är inte okej! Nu måste jag ställa klockan och kliva upp tidigt imorgon bitti, så att jag kan somna i tid imorgon kväll. Men alla som känner mig vet att jag är väldigt(!!) morgontrött, så jag kommer väl säkerligen inte kliva upp då, ändå. 

Nu tänker jag slå på någon urtråkig film, det kanske hjälper?

GODMORGON

Sitter och äter lite frulle nu, innan det är dags att dra sig mot jobbet. Funderar på om jag ska svänga förbi Coop och prova den populära "plocka-själv-salladen".

Annars så tittade jag på klockan senast 02:32. Det är inte speciellt kul när man bara vrider och vänder sig och aldrig somnar. Därför sov jag lite längre nu på morgonkvisten. Skönt!

GODKVÄLL

Bilden nedanför är en bild på min finaste lilla lurviga hund häromdagen när han låg och myste bredvid mig i flera timmar. Så mys!

Tänkte lägga mig och läsa "Varför gråter inte Emma?". Men mina ögon är alldeles för slö för det. Men det verkar vara en väldigt bra bok.

Tack och godnatt!

<3

NATTI

Ska precis lägga mig och titta på en film. Det är lika bra att slappa så mycket det bara går, för imorgon börjar allvaret igen.
Men innan jobbet startar så ska jag äta lunch tillsammans med bästa Johanna. Hon som när som helst kommer få åka in till BB. Jag har inte riktigt förstått det än och kommer nog inte göra det förrän plutten har kommit ut. Men jag är helt säker på att du kommer bli en fantastisk mamma!

Godnatt!

MONDAY

Har precis kommit hem från Valbo. Jag och Nathalie tog oss en sista titt på mellandagsrean. Jag fyndade en stickad tröja och en stor skål bland annat.

Nu har jag tänt ljus och dukat fram, för strax kommer syster och lilla isac hit för lite fika. Mys!

TVÅTUSENTOLV

Kom precis ut ur duschen, och nu har jag bäddat ner mig i en nybäddad säng. Hur skönt är inte det?

Nu ligger jag och funderar över det väldigt händelserika året som varit. Jag har gått på min studentbal, tagit studenten och har fått se mina tre väldigt små hjärtan äta sin första tårtbit på deras allra första kalas m.m.

Jag tvivlar inte på att detta år kommer bli minst lika bra!

GODDAG

Godmorgon, eller säger man kanske goddag?
Skönt att vakna upp utan huvudvärk eller illamående, tack vare att jag var nykter igår.


Idag fyller min storasyster år, så ska åka och fira henne. Men innan det ska jag fortsätta med städningen jag påbörjade i fredags.


Ska baraaaa titta lite på tv först.. Baraaaa en liiiiten stund.. =D

RSS 2.0