MÅNDAGKVÄLL

Sitter i soffan hos mor och far efter att ha ätit en mycket god middag. Grillat, hasselbackspotatis med bea och sallad. Gött!

Ska snart möta upp Madelen och åka upp till tolven för att titta på kasen och kanske till och med några smällare.

SISTA APRIL

Har varit och tränat i en timme och slängt i mig en god frukost. Nu när det är sista april så jobbar vi mellan 13-18. Efter jobbet ska jag ner till mamma och pappa, kanske grilla och bara ta det lugnt. En lugn och skön dag med andra ord!

LURVTUSSEN

Vilken härlig dag det har varit. Bättre väder får man leta efter! Varenda rast på jobbet spenderades ute på altan, endast i t-shirt. Såg också att träden har fått knoppar, så det står nog inte på förrän det är alldeles grönt ute!

Men som alla andra dagar, har jag tänkt på min lilla lurvtuss till vovve. Kan inte med ord beskriva hur mycket jag saknar honom. Min bästaste och sötaste lilla vän!

MÖRBULTAD

Ja, nog känns det i kroppen att jag var ut igår allt. Längtar tills jag slutar kl 1800, då jag och Madde ska käka en mycket efterlängtad pizza. Sitter redan och funderar över vilken pizza jag ska ta. Pizza dagen efter man festat är ju ändå något som hör till.

Men nu tänker jag lägga alkoholen på hyllan ett tag!

HEY SUNSHINE!

Njuter i solen på jobbet.

MYSKVÄLL MED MADELEN

BRA JÖBBAT!

Trots att jag var riktigt opepp när jag gick till gymmet, så gick det mycket bättre än förväntat. Cyklade 16km på motionscykeln, det var svettigt. Måste nog skylla på mina nya hörlurar ändå. Tiden gick väldigt snabbt med musik i öronen och det var ett jädrans bra ljud i dom.  Endast 149kr, och än så länge kan jag säga att de var värda varenda öre.

UPP OCH HOPPA

Nuså, ska jag på med träningskläderna och iväg till gymmet. Har vilat i två dagar nu, så nu finns det ingen återvändo!

På eftermiddagen är det mattelektion som gäller. Just nu är det sjukt tråkigt, då jag inte fattar någonting i princip.

NÖJDARE ÄN NÖJD

Fick med mig litegrann hem ifrån Valbo idag. Och vi åt på Ikea! Så nu är jag nöjd.

Ännu mer nöjd är jag över att jag fick ledigt på söndag. Så då styr jag och syster nummer ett kosan mot Västerås hem till syster nummer två. Vi ska fira Hugo, som fyllt hela 2 år!

VALBO

Väntar på att syster ska hämta upp mig så vi kan åka in till Valbo en sväng med Erica och lille Isac. Jag hoppas, hoppas och hoppas på en kotlettrad på Ikea!

LÖNINGEN..

..kom inte en dag försent! Alla dessa tråkiga räkningar är betalda. Beställde hem ett par nya träningstights och headset från sportamore.se igår och paketet kom idag. Där snackar vi snabb leverans och de bjöd på frakten.

Både mitt gamla headset och tights gick sönder förra veckan. Dock har tightsen några år på nacken, men mitt headset har jag bara haft i cirkus 5 månader.

Nog om kläder och pengar!
Godnatt

NYFRISSERAD..

..tack vare min fina vän Johanna! Blev mycket nöjd som vanligt. Det är bara du som får sätta saxen i mitt hår, duktiga du!

TISDAG

Förutom träningspasset imorse och jobb nu på kvällen så har hela eftermiddagen spenderats på soffan. Mycket välbehövligt, då de tre kommande eftermiddagarna ska spenderas bakom skolbänken.

Pappa skjutsade ner mig till syster efter jobbet. Min bil är nu redo för besiktning, tusen tack!

FRÖKUSAR

Hemkommen efter en timmes träning med Madde och har precis ätit en god frukost. Två mackor av brödet frökusar, som de så fint kallas. Väldigt goda och.. fröiga.

Ser fram emot morgondagen, då är det äntligen löning och Johanna ska få klippa bort mina risiga toppar. Ska bli skönt med friskt och fräscht hår!

SOMMAR, SOL & JORDGUBBAR

Är precis vad jag vill ha. Helst nu, tack.

GODKÄNT MATTEPROV

Startade dagen med ett träningspass. Känner mig fortfarande helt slut i kroppen, men det hindrade mig inte. Har varit på en dubbellektion i matte och fick reda på att jag klarat provet jag gjorde förra veckan. Tummen upp!

Emellan detta så har jag hunnit "sova middag" två gånger. Frågan är om det blir lätt att somna ikväll?

BEFORE I DIE..

RASTLÖS..

..så in i bomben! Skulle mer än gärna ta mig till gymmet och göra av med lite överskottsenergi, men det är stängt. Och hade det inte varit för duggregn och trasiga hörlurar så skulle jag mer än gärna gå ut på en powerwalk.

GÄSPREKORD..

Har tappat räkningen på alla mina gäspningar denna morgon. Men det är tillåtet att vara såhär trött, speciellt på söndagar. Ska se till att dricka några extra koppar kaffe så ska jag nog vakna till snart.

HELG

Har kommit på att helgen går fort, oavsett om man jobbar eller är ledig. Nu är det en dag kvar innan det är ny vecka igen. Det innebär att jag börjar på ett nytt kapitel i matteboken (jag kommer närmare och närmare ett avslut på denna kurs), hårdträning och kvällsjobb.

Snart är det helg igen ska ni se!

LÖRDAGSMYS

Har hunnit med att baka några kakor precis. Tog nyss ut dem ur ugnen, så nu ska jag ta cykeln till syster för en kvällsfika.

Måste skynda mig på så jag hinner ge lille Isac godnattkramen!

LILLHJÄRTAT!

BLÄ FÖR SNÖ

Hade det inte varit för all snö som kom idag, så hade det inte funnits någonting att klaga på. Jag har varit ledig och har spenderat tid med min familj. Den enda som saknades var syster nummer två och hennes familj. Kan inte förklara hur mycket jag tycker om att umgås med mina gullefjun till syskonbarn. Puss på er!

Har avverkat ett gympass tillsammans med Madde nu på kvällen. Det blev ett motionspass som bestod av både jogging och cykling, så nu känner jag mig nöjd!

PALTKOMA

Det kändes som om det gick riktigt bra på matteprovet. Men man ska inte ropa hej förrän man är över bäcken! Jag är iallafall supernöjd om jag får ett godkänt. 

Har precis lagat och ätit köttfärsås och makaroner. Ligger för tillfället på soffan med paltkoma, så tänker vila en timme innan jag ska iväg och jobba.

TRÄNINGSVÄRKEN..

..from hell. Men jag ska inte klaga som såg fram emot det för några dagar sedan. Imorgon tänker jag vila hela kroppen, men inte från topp till tå. Huvudet ska få jobba, jag ska nämligen göra ett matteprov imorgon.

Konjugatregeln eller kvantitetsregeln, när i hela friden kommer jag använda dessa metoder förutom imorgon?

DANIELEMELIECASPERTHEA

Har haft storebror med familj på besök, de åkte alldeles nyss hem. Fick ett påskägg som innehöll godis, hårprodukter och smink. Tackar så hemskt mycket för det! Thea har använt alla hårprodukter i mitt hår, så tack vare henne behövs det varken plattas eller sprayas idag. ;)

Så kul att ni kom förbi, nästa gång ser jag till att ha fikabröd och saft hemma, för nu var det dåligt med sånt i skafferiet.

TÄNK..

..när jag får klappa igen den här boken för gott!

TRÄNINGSVÄRK

Trots min träningsvärk tog jag mig till gymmet i hopp om att det skulle gå ändå. Cyklade i 30min sen gick den sista halvtimmen åt att stretcha.

Har precis ätit en god frulle och ska snart dra mig mot skolan för en dubbellektion i matematik B.

APOTEKETS HUDSALVA

Trodde inte att jag var beroende av något efter att jag äntligen blivit av med mitt satans sockerberoende. Men jodå, Apotekets hudsalva! Har inte tänkt på det förrän nu, då jag har slarvat bort den någonstans. Hittade nåt gammalt, äckligt lypsyl som jag får nöja mig med tills imorgon.

Inget slår Apotekets hudsalva!

CONVERSE..

..e bäst!

TVÄTT

Har precis slängt i min fjärde och sista tvätt i tvättmaskinen. Det var då på tiden att tvätta träningskläderna igen, då det verkligen stank av dem. Det luktade pyton av dem rent ut sagt. Men det vore väl konstigt om det inte gjorde det. Var på gymmet i cirkus en timme med Madde imorse och det avslutade vi med en lång bastu. Mycket skönt och väldigt avslappnande!  

Nu ska jag bara dega framför tvn innan jag ska jobba en kortkväll.
Hejsvejs!

MÅNDAG

Drog mig till gymmet direkt efter jag vaknat. Efter det slängde jag i mig en god frukost, dammade av matteboken och löste några tal.

Ska snart cykla iväg till min fina vän Madelen som köpt sig en lägenhet. Jobbar kortkväll ikväll, så det passar bra att solen kikade fram nu!

KUL MED TRÄNING

Känner mig redan laddad inför morgondagens träningspass. Jag har aldrig tyckt att det varit speciellt roligt att gå till gymmet, men nu så. Det underlättar en hel del när jag kan gå med Madde så att vi kan peppa varandra!


HELT SLUT

..i kroppen efter morgonens träningspass. Skulle gärna ligga kvar på soffan och ta igen mig lite, men börjar jobba om en timme. Tur att pappsen lagat min cykel, nu kommer jag till jobbet på nolltid!

TRÖTTER

Så jädrans trött och klockan har inte ens slagit 23. Det gick i vilket fall bra på jobbet idag, lyckades sälja ganska bra och fick gå hem en halvtimme tidigare.

Kanske är lika bra att gå och lägga sig ändå. Kl. 08 ringer klockan imorgon, jag och Madde träna ska innan jag ska iväg och jobba. Så otroligt jobbigt att kliva upp, men så otroligt skönt när man tränat färdigt.

KLADDKAKSMUFFINS MED KROSSAD POLKA

Har precis bakat dessa godingar, nämligen kladdkaksmuffins med krossad polka. Tänkte dela med mig av receptet!
Här kommer det:
2 ägg
2dl socker
2tsk vaniljsocker
1krm salt
4msk kakao
0,5tsk bakpulver
2dl vetemjöl
100g smält smör

Smält smöret och låt det svalna. Vispa ihop ägg och socker, inte för poröst. Blanda i resten av ingredienserna och sen väljer man själv om man vill ha i något extra t. ex krossad polka.
Grädda i mitten av ugnen, 200 grader i 8-10 minuter.

GODMORGON

Kunde iallafall sova ut en liten stund på min lediga dag. Jag har en del saker att göra idag så det är lika bra att kliva upp i tid. Först och främst ska jag städa och tvätta. Efter det ska jag ta mig en springtur med Johanna.

Jag hoppas på att solen kikar fram idag igen!

TORSDAG

Kl. 07.45 ringde klockan imorse och kl. 08.00 stod jag och Madde på gymmet. Tränade i mer än en timme sen gick jag hem till en mycket efterlängtad frukost.

Vaknade alldeles nyss på soffan efter en timmes powernap. Nu ångrar jag att jag somnade, är nu tröttare än någonsin. Klockan börjar dra iväg och det är dags för att göra sig klar och gå mot jobbet.

HELT MÖR..

..i kroppen är vad jag är. Så jag tror att jag kommer vakna upp med träningsvärk i både armar och ben imorgon. Men det hindrar inte mig! Både jag och Madde tänker gå och träna imorgon bitti iallafall!

TRÄNING

Klockan ringde väldigt tidigt imorse. Madde drog med mig till gymmet strax efter kl. 08, vi tränade i en timme och avslutade med en promenad runt slingan. Förväntar mig en jädrans träningsvärk imorgon!

BEBISMYS..

..Är precis vad jag har haft med Lykke hela eftermiddagen, under tiden Johanna klippt hår. Så underbart mysigt!

Det enda jag ska göra ikväll är att slappa framför tvn. Imorgon är det dags för att börja jobba igen.

SVETTIGT VÄRRE

Kollade på "Du blir vad du äter" och fick lite inspiration. Gick en PW blandat med lite jogging på 6km. Min kondis är inte på topp direkt. Men jag är nöjd ändå!

Och pappsen som springer en mil var och varannan dag och har gått ner 20kg. Kan inte du ge mig lite av din kondition och motivation?

VÅRSTÄDAT

PÅSKMIDDAG

Vilket underbart väder vi har. Ska snart hämta upp moster och åka ner till mamma och pappa. Det vankas påskmiddag hos dom idag. Tur jag har sparat mycket plats i magsäcken!

FINA TULPANER

LÅNGFREDAG

Tycker inte att dagen varit speciellt lång. Den bara svischade förbi. Har varit till Sandviken och handlat med mor och far. Kom hem med en bukett tulpaner.

Nu håller jag på och vårstädar för fulla muggar. Är nästan klar, spar det tråkigaste till sist- dammsuga och torka golven. Boooring!

MORÖTTER/GURKA OCH DIPP..

Tillsammans med min vän Madde.K.

GLAD PÅSK..

..önskar jobbet.
Jo man tackar!

FASIKEN

Startade dagen med en mysig frukost hos syster. Det var den godaste frukosten jag ätit på länge, no doubt!

Men innan jag åkte dit skulle jag kontrollera tanklocket (som man tydligen måste göra varje dag från och med nu), och det sitter inget tanklock där. Återigen har någon snott bensin och mitt tanklock. Trött jag blir!

VÄLKOMNAR SOLEN

STORSTÄDNING

..är precis vad som skulle behövas här hemma. Dammsuga, damma, tvätta fönster. Ja, rubbet helt enkelt. Men jag har inte motivationen till att kliva upp kl. 08 på morgonen och göra det innan jobbet, men vem har det?

EN GOD FRUKOST

VÅRVINTERHÖST

Blir alldeles förvirrad av vädret. Men det här är väl ett typiskt svenskt vårväder, right?


Grattis till lilla Hugo på 2-årsdagen! Hoppas du får en fin dag med massor av presenter. Vi ses snart du och jag!

MISS YOU, BUDDY

PROMENIX

Sjukt nöjd med skänken, men som sagt måste den målas en gång till. Men det får bli imorgon! Tyckte om skänken väldigt mycket som den var innan, men hela vardagsrummet var vitt, allt var vitt förutom soffan. Så tyckte det var en bra idé att ha en till möbel som bryter av litegrann.

Nu ska jag på med träningsskorna, ska möta upp Madde.K nu när hon slutar jobbet för en promenad.
Hejsvejs!

FÖRE OCH EFTER

Före och efter bild.

MÅLA

Målningen jag skrev om tidigare blev av ikväll. Dock behöver skänken målas en gång till.

Men jädrans, vad kul det är att måla. Och avslappnande om inte annat!

ETT PAR ONÖDIGA RADER I BRIST PÅ ANNAT

För ungefär en timme sen var jag hur trött som helst. "Jag ska bara, jag ska bara och jag ska bara", innan jag hunnit gjort allt detta så hann jag bli pigg som en mört. Det är trots allt lördag, men med tanke på att jag klev upp kl. 07 och att klockan ringer kl. 09 imorgon, så skulle det vara värt att få någon extra timmes sömn.
RSS 2.0