120731

Morgontrött som jag är, blev klar en halvtimme innan jag ska iväg till jobbet. Spendera lite tid framför datorn/ tvn var inte helt fel. Men nu är det dags att börja röra på påkarna. Har en hel jobbvecka framför mig, måndag-söndag. Men det känns helt okej att få in lite extra cash nu när jag har slappat i en vecka.

120729

Nu är jag hemma igen efter en helg hos min syster. Vi har ätit god mat, motionerat och framför allt shoppat. Kanske lite väl mycket när det gäller det sistnämnda. I vilket fall ska jag rensa/ städa ur garderoben imorgon och hänga in det nya! Tack för en riktigt bra helg!

120726

Gårdagen spenderades på Borlänges badhus tillsammans med Madelen, Casper och hans bror Samuel. Vi badade i cirkus 4,5 timmar. På kvällen följde jag med Erica till stallet, så red vi i två hela timmar. Har inte känt någon träningsvärk förrän nu. Johanna och jag skulle ta två varv runt hammardammen, men det blev visst bara ett. Det kändes som om mina magmuskler drog ihop sig. Men vi var nöjda med tiden och energin tog slut, så jag antar att det inte gjorde något att vi skippade det sista varvet ändå! Haha

120726

Gårdagen spenderades på Borlänges badhus tillsammans med Madelen, Casper och hans bror Samuel. Vi badade i cirkus 4,5 timmar. På kvällen följde jag med Erica till stallet, så red vi i två hela timmar. Har inte känt någon träningsvärk förrän nu. Johanna och jag skulle ta två varv runt hammardammen, men det blev visst bara ett. Det kändes som om mina magmuskler drog ihop sig. Men vi var nöjda med tiden och energin tog slut, så jag antar att det inte gjorde något att vi skippade det sista varvet ändå! Haha

120724

Har varit ledig två dagar och har redan börjat klaga. Men det är inte så konstigt, jag ville ju ha sol och värme. Så ja, jag skulle faktiskt kunna tänka mig att börja jobba igen. Förutom i helgen då! För då åker jag ju till syster!

TELIAKAFFE

Njuter av en kopp kaffe på jobbet och har bara en halvtimme kvar innan jag får gå hem. Nu är det bestämt och klart att på fredag åker jag till min syster i Västerås och blir kvar där till på söndag. Då hoppas vi på soligt väder! Strosa runt på stan, umgås med systeryster, mysa med lilla Hugo och bara ta det lugnt.

120722

Har jobbat en timme av sista dagen innan jag får en veckas ledigt. Kan inte förklara med ord hur skönt det ska bli att få vara ledig. Jag har inte mycket planerat förutm att jag ska åka till Borlänges badhus med Casper och kanske åka till systeryster i Västerås ett par dagar.

Gårdagen spenderades en sväng hemma hos födelsedagsbarnet Caroline, som fyllde 20. Senare på kvällen hämtade jag upp Casper för en film och godis.

 

Och grattis till bästa Madde som också fyllde 20 år igår! Puss!

120720

Tog en springtur med Johanna igår kväll och det var strålande sol. Det känns riktigt bra att komma igång igen! Efter det så hämtade jag upp Casper för ett dopp i det blå och en glass på Time. En stallbackens special sitter riktigt fint efter ett träningspass må ni tro.

120719

Veckan har gått riktigt fort, och det kan nog vara för att jag haft nåt att göra i princip hela tiden. I måndags hade jag och Casper en myskväll med godis och film. Han ville sova kvar och självklart fick han det.

 

I tisdags sprang jag och Johanna runt hammardammen för första gången på cirkus tre veckor. Ikväll ska vi springa en sväng igen!

120716

Har påbörjat en ny arbetsvecka och nu räknar jag ner till min lilla semester. Ska vara ledig hela nästa vecka och det känns riktigt bra. Dock känns det som att man lika gärna kan jobba när det är sånt här väder, därför MÅSTE solen skina hela vecka 30!

 

Grattis till min svägerska Emelie som fyller 24 år idag!

DANIEL&EMELIEJANSSON

Hade en helt underbar kväll igår! Min finaste bror och Emelie gifte sig, och det var så fint. Tacka gudarna för vattenfast mascara!

Fanny fixade till mitt hår och resultatet ser ni på bilden. Jag blev riktigt nöjd! Tack, tack och tack!

Utan tvekan, en utav de finaste dagarna i mitt liv. Massor med kärlek till er!

120713

Snacka om att man blir helt slut så fort man blir ledig. Skulle följa med bror och Emelie till bygdegården och fixa inför bröllopet kl 11. Dessvärre sov jag över och de försökte ringa mig men jag sov som en stock. Jag flög upp ur sängen när jag hörde att det plingade på dörren. Ganska skämmigt! 
Jag följde i vilket fall med och hjälpte till, och det blev så fint så.
 
Nu försöker jag leta på en fin frisyr till imorgon. Fanny ska få fixa till mitt hår, då jag själv är urusel på det. Någonting med slarviga lockar och flätor ska det få bli!
 
 

120711

Idag har jag varit helt slut i både kropp och själ. Har en träningsvärk som sitter i efter ridningen igår. Jag har inte ridit ordentigt på nästan två år, men igår så fick jag följa med Felicia till stallet och rida ut en sväng. Det var riktigt roligt, hade jag haft tiden till det så skulle jag gärna börja igen.
 
Tog en powernap direkt när jag kom hem från jobbet ikväll, en välbehövlig sådan. När jag vaknat till så drog jag med mig Madelen på en långpromenad med Kiwi och Coccos. Vi var ute i nästan en och en halv timme, så nu är hundarna helt slut.

IKEAS MÖBLER SÄGER JAG BARA...

Fick äntligen ihop byrån igår, tack vare Annsofi's hjälp. Under tiden kom Emelie förbi på en kopp kaffe och Geir fixade diskmaskinen. Tusen tack! Åter till byrån, det tog oss cirkus 4,5 timmar att få ihop den och när vi väl fått ihop den så sitter den inte som den ska(!!!). Så nu hoppas jag att pappsen kan hjälpa mig.

AJ MIN TÅ

Har varit i Valbo med Madelen och köpt byrån jag suktat efter länge. Men det var inte lätt för oss att få ur den ur bilen eller upp för trappan. När vi väl var uppe tappade jag den på tårna. Jag vet inte hur många fula ord det hann slinka ut ur min mun innan smärtan var borta. 
 
Och nu ska jag bygga ihop den också. Vet hur det kommer sluta, med en ut-och-invänd byrå!

120708

SIMSKOLA

Smågrabbarna var badsugna idag också, så jag skjutsade upp dem till Tolven efter att jag slutat jobbet. Jag och Casper kämpade och kämpade med hans simning, och det går bara bättre och bättre. Det roliga är att han kan simma jättebra under vattnet, men det är svårare när han ska simma över vattnet. Jag har iallafall lovat honom att innan sommaren är slut så ska jag ha lärt honom att simma. Punkt slut.
 
 
Just nu sitter jag barnvakt hos broder och Emelie. Dom är och roar sig uppe i Edsken med alkohol och trubadur. Själv ligger jag i deras soffa med en godispåse. Har med mig Johannas söta hundar som ska sova hos mig under helgen, nu när dom åker på semester. Sällskap av dom här små sötisarna tackar inte jag nej till!
 

120705

Uppdateringen är inte på topp nu när appen inte fungerar som den ska. Men dom senaste dagarna har bestått utav jobb från morgon till kväll. Och ikväll efter jobbet fick jag äntligen göra mina efterlängtade naglar. Nu när jag inte är van så är det svårt att skriva på både dator och telefon. Men värst av allt är när jag ska på med mina converse. 
 
Tog med mig Casper och hans bror Samuel upp till Tolven för ett kvällsdopp. Dock så var det bara dom som badade, för mig var det alldeles för kallt i vattnet. När de hade badat klart åkte vi ner till Time för en glass. 
 
Snälla, låt det bli fint väder imorgon också!

SVÄLLDA FÖTTER SOM VÄRKER

Jag visste redan igår att det skulle vara jobbigt att kliva upp så tidigt imorse. Jag sov till och med över, men jag måste tillägga att jag kom i tid till jobbet. Det var som sagt min första dag på Kiwans idag. Men snacka om att jag har ont i fötterna, som inte är van att stå 8-9 timmar varje dag. I övrigt så har det gått bra. 
 
Beställde en tid för att göra naglar idag, på nya "Studio Q Time" som är ganska nyöppnad här i Hofors. Det verkar vara en riktigt trevlig tjej som äger det. Ska dit på torsdagkväll, så då har jag fina naglar tills bröllopet. Hon gör även andra behandlingar som: Ögonfransförlägning, hårförlägning m.m. 
Hennes hemsida finner ni här: http://studioqtime.se

120701

Efter jag slutat jobbet kl 18, så har jag ägnat mig åt att städa och laga mat. I och med att jag börjar på Kiwans imorgon så finns ingen tid till att laga ihop en matlåda på morgonen, så slängde ihop ett par lådor nu ikväll. Hade funderingar på om jag skulle rensa ur min garderob, men det får bli en annan dag. Det tar mycket längre tid än man tror!
 
Nu ska jag göra mig en kopp té och sätta mig framför tvn. 

MÖHIPPA

Igår fick vi äntligen ha möhippan för Emelie som vi planerat länge. Vi kidnappade henne på morgonen, i stora, vita dräkter och nylonstrumpbyxor överdragna över huvudet. Jag glömmer aldrig hennes min när alla vi tjejer bara sprang in och tog henne. Det var en riktigt bra dag med en hel del bus. Och ja, nog känns det i kroppen idag att vi spenderade tre timmar i Alborgen. Det värker i både armar och ben. 
 
Kvällen avslutade vi hemma hos Malin. Vi grillade, drack och hade det allmänt mysigt. Vi alla kände oss nöjda med dagen, och det gjorde även Emelie. Nu är det inte alls långt kvar till bröllopet. Snart kan jag räkna dagarna på två händer. Idag är det 13 dagar kvar! 
RSS 2.0