GHD

WOW! Vilken plattång jag skaffat mig. Sjukt nöjd och den var värd varenda liten krona. Tror jag glömde nämna det för er som läst tidigare inlägg, men plattången är av märket GHD. För er som plattar håret så kan jag verkligen rekommendera denna!

28 FEBRUARI

Vilket underbart väder vi haft idag! Hoppas på lika soligt och varmt imorgon, då jag ska spendera min förmiddag i Hoforsbacken med Casper och min systers familj, åtminstone hälften av dem. Tyvärr, blir jag inte särskilt långvarig då jag börjar jobba klockan 13.

För övrigt så har jag precis lagat mig en matlåda till imorgon. Jag som har hatat att laga mat tycker nuförtiden att det är riktigt roligt. Varför jag hatat att laga mat kan ha berott på mitt dåliga tålamod, men bara kanske! Skämt å sido. Ska försöka ta vara på detta nu och laga så mycket olika maträtter som möjligt, så man lär sig någongång. Jag fyller ju trots allt 20 år i år.

MÅNDAGSTRÖTT

Hemma efter en dag med både utbildning och jobb. Nu blir det inte många knop gjorda, känner mig faktiskt helt slut. Men det är inte så konstigt, det är ju måndag. 

På tal om något helt annat så söker jag ett par slalomskidor, pjäxor och stavar till en 8-åring. Slalomskidorna ska vara 120cm och pjäxorna ska vara storlek 33-34. Någon som har nåt av detta till salu?

GO'KVÄLL

Gårdagen spenderades med en hel drös tjejer inne på O'learys i Gävle. Vi firade Fridas 20 års dag med riktigt god mat och en del alkohol, men för mig blev det Coca-cola då jag körde. Tack vare Coca-colan vaknade jag upp med ett strålande humör och har även hunnit med att jobba några timmar idag.


Just nu sitter jag och tittar på en ny plattång, då min nuvarande inte kommer hålla speciellt länge till. Varje gång jag använder den så faller det av någon del här och någon del där. Då jag faktiskt är beroende av att platta håret så är det ett måste för mig att beställa en ny. Och det måste vara en bra en, och då svider det i plånkan.

SOMMARKÄNSLA

Mumsar i mig jordgubbar såhär på lördagskvällen.

GRATTIS

Diskar och plockar lite medans jag inväntar Emma och Frida för en lunch på Hanssons. För övrigt så hade jag ställt klockan på 10.30, men vaknade pigg som en lärka klockan 9.30. Det är värt att nämna, då jag annars brukar dra mig till klockan 12 på dagen.
När jag kommer hem så ska jag städa så det blir skinande rent här hemma! Med lite bra musik i bakgrunden så ska det nog gå ganska snabbt.


Vill också passa på att säga grattis till Frida som fyllde hela 20 år igår, och grattis till min moster som fyller 54 år idag. Hoppas att er dag har varit fantastisk!

VAD VORE MAN UTAN KAFFE?

En kopp kaffe är ett måste just nu. Har varit vaken i ett par timmar, men har inte orkat kliva upp. Egentligen så har jag väntat hela morgonen på att få motivation till att gå och träna, men den dök inte upp. Så jag får väl helt enkelt tvinga mig dit.

KAFFEKAFFEKAFFE!

STOLT FASTER

Dags för mig att släcka ner för dagen. Imorgon ringer klockan ungefär samtidigt som tuppen, nämligen klockan 07.00. Ska skjutsa Casper till skolan, eller ja upp till Hoforsbacken. Stannar nog kvar där en stund för att se honom åka. Det var ett par vintrar sedan som jag var där med honom, och då åkte han framför min syster med en såndär lina. Nu åker han utan tvekan utan lina, så jag kommer vara en extra stolt faster imorgon. Det känner jag på mig! 

Ett träningspass och en dubbellektion matematik ska jag också hinna med imorgon, innan det är dags för ett kvällspass på jobbet. Fullspäckad dag? Bra, då är allt i vanlig ordning.

SOLIGT

Vilket väder, man kan inte bli annat än glad. Och tiden bara rusar förbi, så sommaren är nog inte så långt borta ändå, trots att det bara är februari.

Nu ska jag promenera till jobbet för att jobba till kl 21.
Ha en bra dag!

<3

Tack så hemskt mycket, söta rara Madde.

MUMS

Avokado, hur gott är inte det? Och ett glas av Provivas juice. Mums!

LEDIGHET

Kan inte förklara med ord hur skönt det ska bli att vara ledig imorgon. Tvättat och städat har jag färdigt sen ett par dagar tillbaka. Och jag tänker inte ställa någon klocka heller, så det så. Det enda jag har bestämt mig för att göra imorgon är att träna en timme och gå en promenad (om det inte snöar och blåser för mycket förstås).

Tack för hjälpen med korten idag, Erica. Nu blev jag ännu mer taggad på att köpa en systemkamera. Men, som i tidigare inlägg "Den som spar, hon har". Så när jag har sparat ihop tillräckligt så ska jag köpa en!

DEN SOM SPAR, HON HAR

Ställde klockan imorse för att följa med syster, Erica och Isac till doktorn i Gävle. Det avslutades med god mat och en runda på Ikea. För första gången kom jag hem tomhänt, det har då aldrig hänt förut. Men, den som spar hon har eller hur var det?

Nu har jag hunnit plocka lite här hemma, så nu blir det inga fler knop gjorda.
Det är ju trots allt fredag!

BAKA EN KAKA


För en gångs skull känner jag mig väldigt pigg såhär på kvällskvisten, så jag funderar på om jag ska baka lite. Dessa "kärleksmums" ser väl ut att smaka väldigt gott?

HAPPY VALENTINE'S DAY

Hoppas att alla har haft en bra alla hjärtans dag. För mig är inte den här dagen mer speciell än någon annan, men iallafall. Jag har spenderat min dag på jobbet, och nu tänker jag se på ett par avsnitt av "The walking dead" innan det är sovdags.

VÅRKÄNSLOR

Tvätten är igång och jag håller på och städar för fulla muggar, en helt vanlig söndag med andra ord. Har även hunnit jobba några timmar och löst några få matte-tal. Jag har nämligen första matteprovet imorgon, så det är lika bra att förbereda sig.

Trots allt detta så har det varit en riktigt bra dag dag. Solen sken hela dagen och jag fick känna på några enstaka vårkänslor, Bella överraskade mig på jobbet med nylagad, god mat och nu sitter och väntar på det nya programmet "kontoret" som visas på tv ikväll klockan 20.00.

MYSKVÄLL

Har jobbat mellan klockan 11-18 idag. En väldigt seg dag faktiskt. Jobbar samma pass imorgon, och förhoppningsvis går dagen lite fortare då.

Kvällen har spenderats nere i Born. Har haft en myskväll med Annsofi, Johanna och lilla Lykke.

Nu släcker jag ner för dagen. Godnatt!

THE WALKING DEAD

Ligger hemma i soffan, ska se på ett par avsnitt av "The walking dead" och självklart så har jag godisskålen här bredvid. Känns riktigt skönt att denna vecka med så långa dagar är över nu. Självklart vill jag jobba på båda ställen, men orken finns inte till att jobba så många timmar per dag.

Jag som varit så orolig för mitt schema nu i början på året, fick ett glädjande besked idag. Kommer sitta väldigt mycket på kundtjänsten i mars, så det blev många fler timmar än jag räknat med. Thank you Sandra!

FRIDAY

Ska ta och göra mig klar innan det är dags att dra sig mot jobbet. Har precis varit på morgonsim med Madelen och Felicia, efter det åt vi en efterlängtad och god frukost. En bra start på dagen med andra ord!

Ha en bra dag!

VÅR/SOMMAR KLÄDER

Trött efter att ha jobbat sen klockan nio imorse. Nu är det cirkus tre timmar kvar och jag ser fram emot att få komma hem och bara ta det lugnt!

Packade upp en hel del vår och sommarkläder idag, då kan man inte annat än längta efter värmen!

EN KLAPP PÅ AXELN

Klappar mig själv på axeln för att jag klev upp och simmade några längder. Men jag hade aldrig gjort det om jag inte hade Felicia och Rebecca med mig. Frukosten var väldigt god, så nu är jag proppis.

Hade gärna slumrat till i ett par timmar sådär men nu är dagen igång. Börjar jobba kl 9.00.

MORGONSIM

Så sjukt trött efter en lång dag, men det är skönt att man kan räkna ner dagarna på dessa långa arbetspass. Har packat ryggan nu inför morgondagen. Imorgon bitti blir det morgonsim med Felicia och Rebecca. Vi startar kl 06.30 i bassängen och (enligt mig) ska vi simma minst 40 minuter. Annars så får man skippa höjdpunkten med hela grejen. Frukosten på Hoforshallen!! Den är väl för bra för att vara sann.

Sleep well.

FEMTE FEBRUARI

Avslutade en bra dag nere hos systeryster. Passade på att både mysa och leka lite med lille Isac. Trots att han är uppe och springer så vill han ändå upp i min famn för att läsa en bok eller peka ut ögon, öron, näsa och mun.

Nu ska jag se på en film, eller kanske ta tag i en disk. Eller kanske både och? Imorgon ringer klockan 8.00, dags för att jobba 12-timmars fem dagar i sträck.

KLIPPDAGS

Ska strax åka ner till Johanna och klippa av en bit av det slitna håret. Ska bli så skönt att få fräscht och fint hår. Sen på eftermiddagen ska jag åka till Högbo med Julia på dressyrtävling. En ganska bra dag med andra ord!

Ha en bra dag!

SATURDAAY

Godmorgon.
Ska precis börja dra mig mot jobbet. Känner mig inte särskilt pigg, skulle gärna dra täcket över huvudet någon timme till. Men, det får bli imorgon när jag är ledig!

Saknar min Casper!

ASPELUND

Igår fick jag äntligen upp min byrå jag köpte. En Aspelund från Ikea för er som undrar. Hade aldrig klarat det utan Erica! Det tog oss två timmar att bygga ihop den rackaren, vet inte hur många gånger jag kliade mig i huvudet. Men nuså, står den så fint i min hall.

Nu ska jag göra iordning lite frukost och strosa runt lite här hemma, innan det är dags att ge sig iväg till jobbet.
Ha en bra dag!

GODMORGON

Tog lite sovmorgon, vaknade och klev upp helt utvilad med ett glatt humör. Tittar ut genom fönstret och hela dagen blir förstörd. Snö, jag vill inte ha mer snö! Jag längtar efter våren!

Aja, nog om det. Idag är det dags för veckans torsdagslunch, så syster och Erica bjuder på något gott om ungefär en timme, och lilla Isac och pappsen är också där.
Hejsvejs!

MORROCCAN OIL

Nu har jag suttit framför datorn och gäspat ett tiotal gånger, så nu börjar jag inse att det är dags för att släcka ner för dagen.


Lägger även upp en bild på en favorit i mitt badrumsskåp, "Morroccan Oil". Till och med mina kluvna, slitna toppar blir någorlunda lena och fina, tack vare denna magiska olja.

HEJ

Förmiddagen spenderades i Valbo köpcentrum med Bella. Har äntligen hämtat hem en byrå som jag kollat på bra länge.

Nu kom jag precis hem efter att ha varit och gjort av med lite energi med Rebecca på gymmet. Innan det så blev både jag, Rebecca och Emma en aning smartare efter att ha räknat matte i nästan två timmar.

Nu in i duschen, sen vidare till jobbet.

RSS 2.0