LÖRDAG

Högskoleprovet är gjort, och ja, det var jäkligt svårt! Mycket svårare än jag trodde.

Efter provet var slut åkte jag och Erica in till Rusta, så nu har jag äntligen handlat färgen jag behöver. Nu är det bara själva målningen som återstår.

BLÄ

Hatar egentligen mörk choklad, men en liten bit och sockersuget är väck!

INFÖR MORGONDAGEN

Stressar upp mig litegrann när jag vet att klockan ringer kl. 07 imorgon bitti. Jag föredrar inte att kliva upp den tiden, men vem gör det? Jag ska iallafall göra högskoleprovet imorgon. Så just nu sitter jag och kikar på gamla högskoleprov samtidigt som "Ensam hemma 3" spelas på tvn. Och det verkar vara allt annat än lätt.

Snart dags för att packa "skolväskan" innan det är dags för att gå och lägga sig.

MÅLAMÅLAMÅLA

Måste komma iväg till Rusta och köpa färg. Har ett projekt på G, känner på mig att det kommer bli grymt.

Slänger upp en bild eller två när jag är klar!

ONSDAG

Startade dagen med en promenad tillsammans med storebror och Thea. Sen har eftermiddagen spenderats i Born med Johanna, Hasse och Lykke. En mycket bra dag med andra ord!

Då huvudvärken kom på besök har jag vilat en stund på soffan. Nu spelar jag tråkiga spel på mobilen i brist på annat.

PROMENERA

Tog bussen ner till syster i Fagersta By sen gick jag tillbaka till "bruket" med lilla Isac. Herregud, vilken skillnad det är när man drar på en vagn. Vi stannade till hos Erica på en fika, innan det var dags att starta promenad nummer två med Madde.K. Den slutade lika svettigt då vi blev inlåsta i hennes lägenhet, på andra våningen. Men tack och lov, vi kom ut oskadda därifrån!


DAGENS RIS..

Till dig som brutit upp tanklocket på min bil och tagit bensin. Vet inte om du kanske missat bensinstationen som ligger några hundra meter bort från mitt hus?! Och om du inte har råd med bensin, skaffa dig en cykel!


Dagens ros till pappa som åkte iväg och köpte ett nytt tanklock samt hjälpte till med att tvätta bilen. Tusen tack!

2-DAGARS LEDIGHET

Snart är det bara en timme kvar på wörket innan det är dags att gå hem, sen är jag ledig i hela två dagar. Skulle ha jobbat kvällar hela veckan, men fick mer jobb från 13-21, och det tackar inte jag nej till!

Imorgon ska jag tvätta min vita bil som numera är gråsvart. Tänk om farfar skulle se eller veta hur ofta jag tvättar hans gamla pärla.

TACOS

Slutade jobbet kl 18 och åkte ner till Julia och hade tacosmys med ett gäng härliga tjejer!

NÅGRA KOPPAR FÖR MYCKET

Fått i mig 1000 koppar nu skulle jag tro, men vad gör det om hundra år?

GRILLAT

Åh, det doftade grillat hela vägen när jag gick ifrån jobbet. Verkade som att alla utom jag äter grillat till kvällsmat idag. Inte så konstigt, det har ju varit en fantastisk dag med sol och värme!

Få se nu, skulle jag äta pannkaka eller köttbullar ikväll?!

NEW IN

Köpte ett par nya träningsskor ifrån Sportringen idag. De var på rean för
899 riksdaler. Sjukt nöjd!

Halva jobbpasset har gått, sitter och äter en god lunch med Nathalie. Trots att jag jobbar hela helgen så är det så otroligt skönt att det är fredag.

GODIS

Ligger till kojs med huvudvärken from hell, och den verkar inte vilja ge sig. Kanske kan det vara för att jag varit utan godis i tio dagar idag, hela tio dagar. Trodde aldrig jag skulle klara det! Ni kanske inte tycker att det är någon match, men jag är verkligen en godisråtta. På jobbet har vi en full godismaskin en våning upp och en affär cirkus 100 meter bort, så händer det ganska ofta att det slinker ner en och en annan godisbit, varje dag. Ja, ni kan ju tänka er hur många godisbitar det blir i slutändan. I vilket fall så vill jag inte få tillbaka den vanan, äter hellre en frukt när jag blir sugen på något sött.
Aja, nog om det, stolt är jag iallafall. Så, jag tänker inte åka och köpa godis för att bota denna elaka huvudvärk. Tänker istället dra täcket över huvudet och inte titta fram förrän klockan ringer imorgon bitti.

MINI-PIZZA

Startade dagen med en lunch hos Caroline. Gött!

THEA

Och jag var ute och busade i helgen. Älskade lilla du!

HALSONT

Vaknade upp imorse med halsont. Bacillerna kom vid helt fel tillfälle då jag ska jobba hela veckan ut. Kan nog vara för att jag och Johanna var ute och sprang i kalla motvindar igår.

MYS SÖNDAG

Myser i soffan med mina två hjärtan i knä. Finns inget bättre!

Love u!

KALASx2

Kom precis hem efter att ha varit på en långpromenad med en älskad och saknad vän, nämligen Madde.K. Det var alldeles för länge sen vi sågs sist. Men jag lovar dig min vän, det dröjer inte länge till innan vi ses igen!

Imorgon är det två kalas som står på schemat. Först så ska jag fira lilla Casper som fyllt hela 8 år(!!) sen ska jag fira min systers man Geir. En ledig dag tillsammans med nära och kära, det tackar då inte jag nej till.
Godnatt!

TACOSMYS

Ikväll har jag haft tacosmys med syster m. familj. Vi åt tacos, pannacotta och spelade olika Wii-spel, som jag inte spelat på riktigt länge. En riktigt bra kväll med andra ord.

Annars har dagen varit ganska lång, precis som jag trodde. Har hunnit med två stycken långa promenader. En imorse med Isabella, då avslutade vi promenaden med 20 minuter i Solarieöarna. Sen promenerade jag med Annsofi + två hundar på eftermiddagen där vi stannade till vid Time på en glass. Och emellan detta så har jag städat, städat och städat.

Så nu är jag ganska slut i kroppen, men det är väl inte så konstigt.
Godnatt!

EN NY FAVORIT

Morötter, hur gött som helst! Och ännu godare tillsammans med en dipp!

RUS

Fick värsta ruset när jag kom hem från jobbet ikväll. Började städa och dona, var lika bra att ta vara på det då detta inte händer mig speciellt ofta.

Nu får det vara nog för idag. Ska slöa lite på soffan innan det är läggdags.

STRAWBERRIES

Efter en lång arbetsdag så är det skönt att chilla framför tvn med lite goda jordgubbar.

 

STRESS

Att vakna en timme efter att klockan ringt är inte ett bra sätt att vakna upp på. Känner mig helt slut! Tack vare det fina vädret och en god frukost så har jag ganska mycket energi ändå.

Klockan bara springer iväg! Dags för att göra sig klar och gå mot jobbet.

KRULLIS

Jag saknar dig alldeles för mycket. Världens finaste vovve.

PANNKAKOR

Har lagat och ätit goda pannkisar, så nu ska jag ta en långpromenix med bra musik i öronen.
Sen hem för att dricka lite kaffe framför tvn, låter inte helt fel.

SOLAREIÖARNA

Då det svischade förbi ett väldigt deprimerande väder nu på kvällen, så var jag till Solarieöarna i cirkus 20 minuter. Det fick mig att längta efter en soliga och varma dagar. Så komsi komsi sommaren!

För ännu mer sommarkänsla denna lördag så har jag köpt med mig jordgubbar hem, mums.

WEDNESDAY

Det känns i både kropp och själ att jag jobbar min tolfte dag i sträck imorgon. Men på fredag är jag äntligen ledig, som jag längtar. Dock så kommer denna fredag gå ut på att städa och tvätta, men det gör mig ingenting. Det är sånt som måste göras.

En kvällsmacka, ett glas mjölk och en film får förgylla de sista timmarna av denna onsdagskväll.
Godnatt.

CONGRATZ

Grattis mitt älskade lilla hjärta på födelsedagen!

EN GÅNG I PHUKET

Gårdagen spenderades i Gävle med syster och Erica. Vi var på bio och såg "En gång i Phuket", en film jag kan rekommendera!

Nu är jag tillbaka på jobbet igen med ett huvud som snart kommer sprängas.

TREDJE MARS

Varit och köpt godis på Gotterian. Men på måndag då är det slut på detta godisätande var och varannan dag och dags att börja motionera igen.

HÄRLIGA SOL

Solen skiner och det är klarblå himmel. Jag börjar en härlig, varm dag med en lunch tillsammans med Johanna och Lykke på Hanssons. Jag kan inte annat än hoppas på att solen stannar hela dagen. Sen så blir det som vanligt jobb till klockan 21 ikväll.

TACOPAJ

Ja, det är precis vad jag tog ut ifrån ugnen nyss. Det får bli helgens matlåda då jag jobbar både lördag och söndag. Då det är första gången jag gör en tacopaj så hoppas jag att den blir någorlunda god. Men den ser inte så pjåkig ut och luktar gott gör den också. Så illa kan den väl inte smaka?

Det som återstår nu är en chill kväll, innan det är sovdags.
Sleep well.
RSS 2.0